NBA eksperts: Man noriebusies Dončiča čīkstēšana un ņaudēšana (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Dončičs.
Luka Dončičs. Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatniekam Skipam Beilesam noriebusies slovēņa Lukas Dončiča pārspīlētā neapmierinātība ar tiesnešu lēmumiem un piezīmju prasīšana, eksperts pauda pārraidē "Undisputed".

Dalasas "Mavericks" līderis izslavēts ar to, ka bieži ir neapmierināts ar tiesnešu pieņemtajiem lēmumiem, aktīvi izrādot savas emocijas. 

Tieši tā notika arī svētdienas mačā pret Fīniksas "Suns", Dalasas vienībai zaudējot ar 126:130. 

Mačā arī uzskatāmi varēja redzēt Dončiča un "Suns" līdera Devīna Bukera "rīvēšanos" savā starpā. Šīs saspīlētās attiecības sākās jau pagājušā gada izslēgšanas mačos.

"Esmu Devīna Bukera pusē. Luka mani vienkārši kaitina ar savu čīkstēšanu, ņaudēšanu un īdēšanu. Sūdzēšanos par ikkatru tiesneša lēmumu. Dodiet man mest soda metienus, dodiet soda metienus... Man tas ir noriebies! Viņš ir labāks par to," Slovēnijas brīnumbērna uzvedību laukumā komentēja Beiless.

Par spīti Beilesa kritikai Dončičs šobrīd ir dalītā pirmajā vietā vidēji mačā gūtajos punktos šajā sezonā. Viņš ik spēli pretinieku grozā raida 33,3 punktus, tikpat iemetot arī Filadelfijas "76ers" līderim Džoelam Embīdam.

"Mavericks" ar 34 uzvarām un 32 zaudējumiem šobrīd ieņem piekto vietu Rietumu konferencē. Vienu pozīciju augstāk atrodas Fīniksas "Suns" vienība.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu