Leģendārā golfera Vudsa bijusī draudzene vēlas piedzīt 30 miljonus dolāru par seksuālo vardarbību

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taigers Vudss.
Taigers Vudss. Foto: AP/Scanpix

Leģendārā golfera Taigera Vudsa bijusī draudzene iesniegusi tiesā prasību par 30 miljonu ASV dolāru piedzīšanu no sportista, jo viņš pret sievieti bijis seksuāli vardarbīgs, ziņo "The Daily Mail".

47 gadus vecā golfera bijusī draudzene Ērika Hērmana iesniegusi tiesā prasību par minētās naudas summas piedziņu, bet nav zināms, kādu tieši seksuālās vardarbības izpausmi Vudss veicis.

Apsūdzības pieteikumā Hērmana tikai atzīmējusi "jā" atbildē uz jautājumu, vai vardarbība ietvēra arī seksuāla rakstura izpausmes.

Tāpat Vudsa bijusī partnere izceļ, ka vēlas piedzīt morālo kompensāciju. Izrādās, ka golferis ar viltu viņu izlicis no sev piederošās mājas Floridā, kur abi mīlnieki mitinājušies sešus gadus.

Vudss iepriekš bija spiests piedzīvot vairākas muguras operācijas, taču 2019. gadā spēja atgriezties, lai izcīnītu "Masters" sacensībās uzvaru.

2021.gadā viņš cieta autoavārijā, kur savainoja kāju. Autoavāriju izraisīja ātruma pārsniegšana, kā rezultātā Vudss nevarēja automašīnu savaldīt un ietriecās kokā, pamatīgi bojājot automašīnas priekšējo daļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu