Video ⟩ Balceram un Tralmakam rezultatīvs sniegums uzvarētās AHL spēlēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Syracuse Crunch

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks sestdien guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā un Rūdolfs Balcers atzīmējās ar vieniem gūtiem vārtiem, latviešu pārstāvētajām komandām svinot uzvaras.

Tralmaka pārstāvētā Providensas "Bruins" mājās ar rezultātu 3:2 (0:2, 1:0, 2:0) uzvarēja Hēršijas "Bears".

Otrā perioda pirmajā minūtē Tralmaks pie vārtiem tika pie atlēkušās ripas un panāca 1:2, bet piecas minūtes pirms pamatlaika beigām viņš piedalījās uzbrukumā, kas noslēdzās ar uzvaru nesošajiem vārtiem. Latvietis šajā cīņā tika atzīts par spēles otro zvaigzni, izdarīja trīs metienus pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Tralmaks šosezon 15 AHL mačos guvis trīs vārtus, atdevis divas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīvas lietderības -1.

Savukārt Balcera pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" savā laukumā ar 4:2 (0:0, 2:1, 2:1) guva virsroku pār Ročesteras "Americans".

Balcers otrā perioda 11.minūtē iebakstīja vārtos atlēkušo ripu un panāca 2:1. Šajā cīņā viņam bija trīs metieni pa vārtiem, pozitīva lietderība +3 un divas soda minūtes, bet sezonā kopumā liepājnieks 21 AHL duelī guvis četrus vārtus, atdevis sešas rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -2.

Zaudējumu savā laukumā sestdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Raivja Ansona pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" vienība, kas ar 1:4 (1:1, 0:0, 0:3) atzina Jūtikas "Comets" pārākumu. Ansons vienreiz meta pa vārtiem un cīņu pabeidza ar negatīvu lietderību -1, bet sezonas griezumā uzbrucējam 43 spēlēs ir divi vārti, četras rezultatīvas piespēles un negatīvs lietderības koeficients -10.

Citā spēlē Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs palika rezervē, kamēr viņa pārstāvētā Ebotsfordas "Canucks" savu tribīņu priekšā ar 4:2 (1:0, 1:1, 2:1) uzvarēja Kolorādo "Eagles". Spensers Mārtins uzvarētāju vārtos atvairīja 26 metienus.

"Bruins" Atlantijas divīzijā ir pirmajā vietā, bet "Penguins" pēdējā, astotajā. "Crunch" Ziemeļu divīzijā ir trešā, kamēr "Canucks" šādu pašu ailīti aizņem Klusā okeāna divīzijā.

Šajā sezonā visas komandas AHL regulārajā čempionātā aizvada 72 mačus un vsām līdz turnīra beigām palicis mazāk par 20 spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu