Sabaļenka, Sakari, Tiafo un Medvedevs sasniedz Indianvelsas turnīra pusfinālu

CopyDraugiem X Whatsapp
Marija Sakari
Marija Sakari Foto: Reuters/ScanPix

Indianvelsas "Masters" tenisa turnīra pusfinālu sieviešu konkurencē trešdien sasniedza neitrālā sportiste Arina Sabaļenka un grieķiete Marija Sakari, bet vīriešu vienspēlēs pusfinālā iekļuva mājinieks Fransiss Tiafo un bez karoga startējušais Daņiils Medvedevs.

Ar otro numuru izsētā (WTA 2.) Sabaļenka ceturtdaļfinālā pārliecinoši ar 6-4, 6-0 pārspēja ar sesto numuru izlikto Koko Gofu (WTA 6.) no ASV, kamēr turnīra septītā rakete Sakari (WTA 7.) trīs setos ar 4-6, 7-5, 6-1 uzvarēja čehieti Petru Kvitovu.

Šodien ceturtdaļfinālā vēl tiksies ranga līdere un pagājušā gada turnīra uzvarētāja poliete Iga Švjonteka ar Soranu Kirstea (WTA 83.) no Rumānijas, bet pagājušā gada Vimbldonas čempione Jeļena Ribakina (WTA 10.) no Kazahstānas spēlēs ar čehieti Karolīnu Muhovu (WTA 76.).

Tikmēr vīriešu vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālā trešdien ar piekto numuru izsētais Medvedevs (ATP 6.) 6-3, 7-5 apspēlēja Alehandro Davidoviču Fikinu (ATP 28.), bet Tiafo (ATP 16.) ar 6-4, 6-4 apspēlēja britu Kameronu Noriju (ATP 10.) pārākumu.

Atlikušajās divās cīņās par iekļūšanu pusfinālā ar pirmo numuru izliktais spānis Karloss Alkarass (ATP 2.) tiksies ar kanādieti Fēliksu Ožē-Aljasimu (ATP 9.), bet ar ceturto numuru izsētais pagājušā gada čempions Teilors Frics (ATP 5.) no ASV spēlēs ar Janiku Sineru (ATP 12.) no Itālijas.

Indianvelsas "ATP/WTA 1000" turnīrs, kas, pateicoties savam mērogam, tiek dēvēts par sezonas piekto "Grand Slam" turnīru, uz cietā seguma norisināsies līdz 19. martam.

Pērn par tā uzvarētāju sieviešu vienspēlēs kļuva Švjonteka, bet vīriešu konkurencē uzvarēja Frics.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu