Video ⟩ Pēc Treimaņa svilpes Ronaldu uz zoba pavelk zemo cenu aviokompānija

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Andris Treimanis (centrā) un Krištianu Ronaldu
Andris Treimanis (centrā) un Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas labākais futbola tiesnesis Andris Treimanis šonedēļ slavenajam Portugāles futbolistam Krištianu Ronaldu parādīja dzelteno kartīti. Viņš aizspēra bumbu tālu prom, uz ko reaģēja zemo cenu aviokompānija "Ryanair".

38 gadus vecā futbola superzvaigzne Saūda Arābijas Karaļa kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēlē nesavaldīja emocijas pēc tam, kad Treimaņa svilpe vēstīja par pirmā puslaika beigām. 

Tobrīd Ronaldu un viņa pārstāvētā "Al-Nassr" devās pretuzbrukumā, bet spēles laiks jau bija iztecējis. Treimanis signalizēja par pirmā puslaika noslēgumu, bet Ronaldu ar šādu tiesneša rīcību bija ļoti neapmierināts. Viņš paņēma rokās bumbu un spēra to tālu prom. 

Brīdi vēlāk "Ryanair" savos sociālo tīklu kontos ievietoja īsu video, kurā redzama attēlota "Ronaldu spertā bumba" un aviokompānijas lidmašīna augstu debesīs. Video apraksts: "pāris mirkļus vēlāk."

Ronaldu pārstāvētā "Al-Nassr" ar rezultātu 3:1 (2:0) apspēlēja "Abha" klubu, bet pats Portugāles futbolists vārtus neguva, ar precīziem sitieniem izceļoties Sami Al-Najejam, Abdulam Al-Haibari un Muhamedam Maranam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu