Krievu futbola treneris beidzot komentē skandalozo foto: Pasaule ir sajukusi prātā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: https://www.instagram.com/andreistep79/

Krievijas futbola izlases galvenais treneris Valērijs Karpins komentējis īsi pēc gadu mijas plašu rezonansi izsaukušo fotogrāfiju, kur viņš sēž pie viena galda ar esošajiem un bijušajiem Igaunijas futbolistiem, ziņo "Postimees".

31. decembrī Igaunijas futbola izlases bijušā spēlētāja un pašreizējā futbola aģenta Andreja Stepanova kontā vietnē "Instagram" tika publicēta fotogrāfija, kurā redzama pie galda sēdoša priecīgu vīriešu kompānija.

Attēls izraisīja daudz diskusiju, jo tajā redzami bijušie un esošie Igaunijas futbola izlases spēlētāji kopā ar Igaunijā dzimušo Karpinu, kurš ir ne tikai Krievijas valstsvienības stūrmanis, bet arī kara noziedznieka Vladimira Putina atbalstītājs.

Pēc vairākiem mēnešiem Karpins fotogrāfijā redzamo komentējis Krievijas "YouTube" kanālā "Futbola fabrika".

"Šajās vakariņās Igaunijā piedalījās tikai divi futbolisti. Bija arī bijušie spēlētāji. Neviens uz turieni negāja kā futbolists vai treneris. Tā bija vienkārša senu draugu sanākšana. Pasaule ir pilnībā sajukusi prātā!" izteicās Karpins.

Skandalozajā fotogrāfijā bija redzams pašreizējais Igaunijas izlases kapteinis Konstantīns Vasiļjevs, uzbrucējs Sergejs Zenjovs un trenera asistents Andress Opers, kā arī vairāki citi ar Latvijas ziemeļu robežas kaimiņvalsts futbolu saistīti cilvēki.

Karpins ir biežs viesis Igaunijā, kur viņš ciemojas dzimtajā pilsētā Narvā pie savas mātes. Pērn jūnijā ar sievu Darju, bijušo igauņu valodas skolotāju Narvā, treneris svinēja piecu gadu kāzu jubileju Sakas muižā "Ida-Virumaa".

Igaunijas futbola izlasē vairāk nekā 100 spēles aizvadījušais Zenjovs izdevumam "Postimees" plaši apspriesto fotogrāfiju raksturoja kā parastas vakariņas, kurās sapulcējušies karjeras laikā kopā spēlējušie spēlētāji, lai runātu par futbolu.

Zenjovs neesot zinājis, ka Karpins ieradīsies vakariņās. Viņš piebilda, ka Karpinu pazīst Stepanovs, taču neviens cits no komandas biedriem ar Krievijas izlases treneri iepriekš nebija pazīstami.

Igaunijā attēls izraisīja plašu rezonansi. To asi nosodīja arī premjerministre Kaija Kallasa.

Karpins ir bēdīgi slavens ar saviem izteikumiem par politiku. 2014. gadā sniegtajā intervijā viņš stāstīja, ka nav dzimis Igaunijā, bet gan Padomju Savienībā. Viņš esot padomju cilvēks un izjūt nostalģiju pēc bijušās impērijas.

Karpins savulaik paudis atbalstu Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam. Pēc Karpina domām, Ukrainas pussalas Krimas aneksijā nav nekā slikta, jo "tā ir daļa no Krievijas, bet notikumus Doņeckā neviens nevarēja paredzēt".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu