Rubīnam arī otrajā spēlē "Wranglers" sastāvā rezultatīva piespēle

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristiāns Rubīns
Kristiāns Rubīns Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas aizsargs Kristiāns Rubīns svētdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā ar rezultatīvu piespēli atzīmējās arī savā otrajā spēlē Kalgari "Wranglers" rindās, palīdzot komandai ar 3:2 (3:1, 0:0, 0:1) pieveikt Sandjego "Gulls".

Rubīns spēles 12.minūtē palīdzēja Metjū Filipsam gūt spēles pirmos vārtus. Latvietis pats metienus vārtu rāmī neizpildīja un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Kā zināms, sezonu Rubīns uzsāka Belevilas "Senators" sastāvā, kur 42 spēlēs tika pie sešiem (2+4) punktiem. Kalgarī kluba sastāvā aizsargam divos mačos divi (0+2) punkti .

Citā spēlē pārliecinošu uzvaru savā laukumā svinēja latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch", kas ar 6:1 (3:0, 2:1, 1:0) sakāva Jūtikas "Comets".

Balcers ar rezultatīvām darbībām neizcēlās, izpildīja vienu metienu pa vārtiem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Ebotsfordas "Canucks" ar vārtsargu Artūru Šilovu rezervē viesos ar 2:3 (1:1, 1:0, 0:1, 0:1) piekāpās ar Ontario "Reign". Neskatoties uz zaudējumu "Canucks" nodrošināja dalību AHL izslēgšanas spēļu turnīrā - Kaldera kausa izcīņā.

Vēl vienā cīņā bez rezultativitātes punktiem Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" zaudējumā 1:5 (0:3, 0:1, 1:1) savā laukumā Hartfordas "Wolf Pack" komandai palika uzbrucējs Raivis Ansons.

"Wranglers" ar 94 punktiem 64 cīņās ir līgas un Klusā okeāna divīzijas līdere, jau pirms ilgāka laika nodrošinot sev dalību Kaldera kausā. Savukārt "Canucks" šajā divīzijā ir trešā un ar 77 punktiem arī garantējusi vietu Rietumu konferences izslēgšanas spēlēs.

"Crunch" ar 70 punktiem 63 spēlēs pašlaik ierindojas astotajā vietā Austrumu konferencē un trešajā vietā Ziemeļu divīzijā, bet "Penguins" ar 61 punktu 63 spēlēs ir pēdējie Atlantijas divīzijā un arī konferencē, kur līderi ar 88 punktiem ir latviešu uzbrucēja Eduarda Tralmaka pārstāvētā Providensas "Bruins" komanda.

Komandas AHL pamatturnīrā aizvada 72 mačus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu