Timmam blāvs sniegums kārtējā Puertoriko čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Timma.
Jānis Timma. Foto: https://www.facebook.com/HumacaoBSNPR/photos

Latvijas basketbolists Jānis Timma trešdien guva trīs punktus viņa pārstāvētās Umakao "Grises" komandas zaudējumā Puertoriko čempionāta (BSL) spēlē.

"Grises" mājās ar rezultātu 78:90 atzina Sanhermanas "Atleticos" pārākumu, zaudējot arī sezonas ceturtajā spēlē.

Timma 20 minūtēs un 18 sekundēs realizēja vienu no četriem tālmetieniem, netrāpīja visus trīs divpunktu metienus, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, vienreiz pārkāpa noteikumus, iekrāja negatīvu +/- rādītāju (-11) un tika pie viena efektivitātes koeficienta punkta.

Mājiniekiem ar 24 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām atzīmējās vairākas sezonas Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadījušais Tomass Robinsons. Pretiniekiem 21 punktu guva Tonijs Bišops un 20 punktus pievienoja divkārtējais NBA čempions Noriss Kouls.

BSL 12 komandas, kas sadalītas divās grupās, izspēlē četru apļu turnīru, pēc kura astoņas (pa četrām no katras grupas) labākās komandas iekļūst izslēgšanas spēlēs un cīnās par čempionu titulu.

Nākamo maču "Grises" aizvadīs trešdien, kad viesos tiksies ar Sangermanas "Atleticos", kura čempionātu uzsākusi ar divām uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu