Gulbim minimāls kāpums ATP rangā; notikušas izmaiņas līderpozīcijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas tenisists Ernests Gulbis
Latvijas tenisists Ernests Gulbis Foto: Kaspars Volonts/Latvijas Tenisa savienība

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā atguvis vēl vienu pozīciju un ieņem 367.vietu.

Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs tikmēr pakāpies par piecām pozīcijām un šonedēļ ieņem 447.pozīciju, Kārlis Ozoliņš (dalīta 1234.) ir par sešām vietām zemāk nekā iepriekš, bet Mārtiņš Rocēns noslīdējis par piecām vietām zemāk un atrodas dalītā 1862.pozīciju.

Uz pirmo vietu pakāpies serbs Novaks Džokovičs, kamēr uz otro vietu atkāpies spānis Karloss Alkarass, kurš piedzīvoja neveiksmi Maiami "ATP 1000" sērijas turnīra pusfinālā, bet trešo vietu rangā saglabājis grieķis Stefans Cicips. Labāko četriniekā ielauzies neitrālais tenisists Daņiils Medvedevs, vienu pozīciju zaudējis norvēģis Kaspers Rūds. Uz piekto vietu no sestās pakāpies neitrālais tenisists Andrejs Rubļovs, uz septīto vietu atkāpies kanādietis Fēliks Ožē-Aljasims. Astotajā vietā joprojām atrodas dānis Holgers Rūne, uz devīto vietu pakāpies Maiami "ATP 1000" turnīra finālists itālis Janiks Siners un labāko desmitnieku noslēdz amerikānis Teilors Frics.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis veicis četru vietu kāpumu un tagad ieņem 284.pozīciju, tikmēr desmit vietas zaudējis Štrombahs (624.), par sešām vietām zemāk ir Ozoliņš (dalīta 1209.), bet Rocēns pakāpies par vienu pozīciju uz dalītu 1559.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu