Video ⟩ Bļugeram rezultatīva piespēle komandas uzvarā izbraukumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers pirmdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, palīdzot Vegasas "Golden Knights" viesos ar 4:3 (1:0, 1:3, 1:0, 0:0, 3:2) pēcspēles metienu sērijā pārspēt Minesotas "Wild" vienību.

Bļugers ar rezultatīvu piespēli izcēlās mača desmitajā minūtē, palīdzot Kīganam Kolesaram panākt 1:0 viesu labā.

Kopumā latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja desmit minūtes un 42 sekundes, no kurām 32 sekundes spēlēja mazākumā. Bļugers izpildīja vienu metienu vārtu rāmī, uzvarēja četros no septiņiem iemetieniem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Šosezon latviešu uzbrucēja kontā 60 spēlēs Pitsburgas "Penguins" un "Golden Knights" rindās 16 (4+12) rezultativitātes punkti.

Viesu rindās pamatlaikā divus vārtus guva Pāvels Dorofejevs, bet uzvaras pēcspēles metienu realizēja Railijs Smits. Mājinieku rindās ar precīziem metieniem izcēlās Juns Klinberjs, Brendons Duhems un Metjū Boldijs.

Lasvegasas komanda ar 103 punktiem 77 spēlēs ir Klusā okeāna divīzijas un Rietumu konferences līdere un jau nodrošinājusi vietu Stenlija kausa izcīņā. Tikmēr "Wild", neskatoties uz zaudējumu, ar 98 punktiem arī nodrošināja vietu izslēgšanas turnīrā. Minesotas vienība ieņem otro vietu Centrālajā divīzijā, bet Rietumu konferencē ir piektā.

Nākamo maču "Golden Knights" aizvadīs otrdien, kad viesos tiksies ar Nešvilas "Predators" hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu