Video Tiesnesi pagrūdušais futbola zvaigzne saņēmis bargu sodu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Mitrovičs
Aleksandrs Mitrovičs Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgā spēlējošajam Aleksandram Mitrovičam piespriesta diskvalifikācija par tiesneša pagrūšanu un būs jāizlaiž nākamie astoņi "Fulham" komandas mači, vēsta "Sky Sports". 

Mitrovičs FA kausa izcīņas ceturtdaļfinālā pret Mančestras "United" nopelnīja sarkano kartīti. Kādā no epizodēm Mitrovičs nebija apmierināts ar tiesneša darbu un aizskāra soģi Krisu Kavanu, par ko 72. minūtē viņš tika noraidīts no laukuma. 

Anglijas Futbola asociācija nolēmusi Mitroviču sodīt ar astoņu spēļu diskvalifikāciju. Trīs no tām par sarkano kartīti, trīs par agresīvu uzvedību un divi par nepiemērotu izteicienu izmantošanu. Turklāt piespriests arī 85 000 eiro naudas sods.

Mitrovičam jau bija spēkā vienas spēles diskvalifikācija. Nākamo spēli viņš varēs aizvadīt vien 13. maijā pret "Southampton". Serbijas uzbrucēja prombūtne ir sāpīgs trieciens "Fulham" komandai, jo ar 11 vārtu guvumiem viņš ir vienības labākais snaiperis. 

Anglijas premjerlīgā viņš labāko vārtu guvēju sarakstā atrodas dalītā devītajā vietā. 

"Es nožēloju savu rīcību, par kuru saņēmu sarkano kartīti. Ļāvu emocijām gūt virsroku un uzvedos ļoti nepareizi," norādīja Mitrovičs.

"Fulham" ar 28 spēlēs iekrātiem 39 punktiem Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā ieņem 10. pozīciju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu