"Ezerzeme"/DU volejbolisti ar uzvaru uzsāk Latvijas čempionāta finālsēriju

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Ezerzeme"/DU
"Ezerzeme"/DU Foto: Marko Uusküla/volley.ee

"Ezerzeme"/DU volejbolisti sestdien Daugavpilī sāka "Optibet" Latvijas čempionāta (LČ) finālsēriju ar uzvaru, kas tika izcīnīta piecus setus garā mačā.

Daugavpilieši savā laukumā ar 3-2 (23:25, 25:19, 25:18, 16:25, 15:10) pārspēja RTU/"Robežsardze/Jūrmala" komandu, sērijā līdz trīs uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Uzvarētāju rindās 15 punktus sakrāja Armands Rokjāns un Andris Širjakovs, bet Antons Nazarovs, sešas reizes izceļoties blokā, pievienoja vēl 12 punktus.

Starp viesiem rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Matīss Gabduļins.

Sērijas otrā spēlē notiks svētdien plkst.18.00 notiks Jūrmalas Valsts ģimnāzijas sporta zālē.

Daugavpilieši pusfināla sērijā līdz diviem panākumiem ar 2-0 pārspēja "Vecumnieku" komandu, bet RTU/Robežsardze"/"Jūrmala" volejbolisti sērijā ar 2-0 pieveica Jēkabpils "Lūšus".

Jūrmalas komanda šosezon jau divas trofejas ir izcīnījusi, iegūstot savā īpašumā Latvijas Superkausu un Latvijas kausu, kā arī izcīnot otro vietu Baltijas līgā. Daugavpilieši Baltijas līgā ieņēma trešo vietu, kas ir Daugavpils kluba visu laiku labākais sasniegums šajās sacensībās.

Šosezon nedaudz labāk abu Latvijas komandu duelī līdz šim bija veicies jūrmalniekiem, kuri pirmajās divās Baltijas līgas cīņās uzvarēja piecos setos, trešajā pārāki trijos setos bija daugavpilieši, bet pēdējā pamatturnīra spēlē ar 3-1 virsroku ņēma "RTU Robežsardze/Jūrmala". Jūrmalnieki ar 3-1 bija pārāki arī Baltijas līgas pusfinālā un ar 3-0 - Latvijas kausa izcīņas pusfinālā.

Svētdien paredzēts arī pirmais duelis cīņā par bronzas godalgām, spēkojoties Nacionālās līgas komandai "Vecumnieki" un eksčempioniem Jēkabpils "Lūšiem".

Pagājušajā sezonā par čempioniem kļuva Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 uzvarēja "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu