RTU/"Robežsardze/Jūrmala" volejbolisti panāk izlīdzinājumu Latvijas čempionāta finālsērijā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"RTU Robežsardze"/"Jūrmala" volejbolisti
"RTU Robežsardze"/"Jūrmala" volejbolisti Foto: Publicitātes foto

RTU/"Robežsardze/Jūrmala" komanda svētdien "Optibet" Latvijas čempionāta finālsērijas otrajā mačā pārspēja "Ezerzeme"/"Daugavpils Universitāte" vienību un sērijā līdz trīs uzvarām panāca 1-1.

Jūrmalnieki līdzvērtīgā cīņā savā laukumā bija pārāki ar rezultātu 3-1 (25:22, 27:25, 22:25, 25:23).

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Matīss Gabduļins, 11 punktus guva Patriks Pinka un desmit pievienoja Roberts Kļaviņš.

Viesiem 16 punktus sarūpēja Andrijs Širjakovs un 11 punktus guva Armands Rokjāns, kamēr ar pieciem punktiem blokā izcēlās Antons Nazarovs.

Sērija turpināsies nākamajā nedēļas nogalē, kad tiks aizvadītas vēl divas spēles Daugavpilī un Jūrmalā. Ja būs nepieciešams piektais duelis, tas norosināsies 19.aprīlī Daugavpilī.

Dienu iepriekš daugavpilieši savā laukumā ar rezultātu 3-2 pārspēja RTU/"Robežsardze/Jūrmala" komandu, sērijā līdz trīs uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Tikmēr bronzas sērijā līdz divām uzvarām svētdien pirmajā mačā Latvijas eksčempioni Jēkabpils "Lūši" viesos ar 3-0 (28:26, 25:15, 25:20) pārspēja Nacionālās līgas komandu "Vecumnieki".

"Lūšiem" rezultatīvākais ar 17 punktiem, četriem no tiem blokā, bija Andrijs Čmirovs, bet 15 punktus pievienoja Kristers Landzāns, izceļoties ar sešiem "eisiem". Laukuma saimniekiem pa 13 punktiem guva Aivis Āboliņš un Dāvis Alkšbirze.

Daugavpilieši pusfināla sērijā līdz diviem panākumiem ar 2-0 pārspēja "Vecumnieku" komandu, bet RTU/Robežsardze"/"Jūrmala" volejbolisti sērijā ar 2-0 pieveica Jēkabpils "Lūšus".

Pagājušajā sezonā par čempioniem kļuva Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 uzvarēja "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu