Video ⟩ Bļugers atgriežas sastāvā, "Golden Knights" izcīna 50. uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Vegasas "Golden Knights" hokejisti
Vegasas "Golden Knights" hokejisti Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien pēc divu spēļu izlaišanas atgriezās Vegasas "Golden Knights" sastāvā, palīdzot vienībai izcīnīt 50.uzvaru šosezon Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā.

"Golden Knights" savā laukumā ar 4:1 (1:1, 2:0, 1:0) pieveica Sietlas "Kraken", saglabājot pirmo pozīciju Rietumu konferencē.

Bļugers laukumā bija 14 minūtes un 17 sekundes, no kurām minūti un piecas sekundes spēlēja mazākumā, bet četras sekundes vairākumā. Latvieša kontā divi metieni pa vārtiem, viens spēka paņēmiens, viens bloķēts metiens, uzvarēti pieci no astoņiem iemetieniem un neitrāls lietderības koeficients.

Ar 2+1 uzvarētāju rindās izcēlās Maikls Amadio, pie 1+2 tika Railijs Smits, vieni vārti Žonatana Maršeso kontā, bet divas rezultatīvas piespēles atdeva Viljams Kārlsons.

Viesu rindās ar precīzu metienu atzīmējās Janni Gords.

Citā mačā zaudējumu bez Elvja Merzļikina pieteikumā otrdien piedzīvoja Kolumbusas "Blue Jackets" vienība, kas viesos ar 3:4 (2:2, 0:1, 1:0, 0:1) papildlaikā piekāpās Filadelfijas "Flyers" hokejistiem.

Uzvarētājiem vārtus pamatlaikā guva Džoels Farabī, Džeims van Rīmsdaiks un Ouens Tipets, kura kontā arī uzvaras vārti 16 sekundes pirms papildlaika beigām.

Viesu rindās precīzi metieni padevās Laiamam Foudijam, Trejam Fiksam-Volanskim un Šonam Kuralī.

"Golden Knights" ar 109 punktiem 81 mačā ir pirmā Klusā okeāna divīzijā un arī Rietumu konferencē, kamēr "Blue Jackets" ar 57 punktiem 80 spēlēs ir pēdējie gan Metropolitēna divīzijā, gan Austrumu konferencē un visā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu