Kličko: Galvas nogriešanas video ir ļoti barbarisks. Krievija parāda savu pretīgo seju (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ukrainas boksa zvaigzne Volodimirs Kličko
Ukrainas boksa zvaigzne Volodimirs Kličko Foto: AFP/Scanpix

Pasaulslavenais Ukrainas bijušais bokseris Volodimirs Kličko komentējis sociālajos tīklos izplatīto video, kurā redzams, kā krievu kara noziedznieki nogriež galvu kādam ukraiņu aizstāvim.

11. aprīlī internetā plašu rezonansi raisīja video, kurā redzams, kā Krievijas noziedzīgā režīma karavīri nežēlīgi atņem dzīvību kādam Ukrainas aizstāvim, ar nazi nogriežot viņam galvu.

Ņemot vērā, ka video redzamas zaļas lapas, var pieņemt, ka noziegums pastrādāts pērn. Kā secina arī Kličko, šāds video publicēts tikai tagad, lai iebiedētu ukraiņu tautu ar zvērībām, kuras ir gatavi pastrādāt krievu iebrucēji.

"Galvas nogriešanas video ir ļoti barbarisks. Kā jau visiem teroristiem, arī krieviem ir svarīgi ne tikai pastrādāt noziegumu, bet to pēc iespējas vairāk arī izplatīt [publiskajā vidē]. Sējot bailes, Krievija parāda savu pretīgo seju. Mēs bailes uzveicām jau sen. Drīz uzveiksim arī krievu barbarismu," savā "Twitter" kontā rakstīja bijušais pasaules boksa čempions.

Ukrainas prezidenta biroja vadītājs Andrijs Jermaks platformā "Telegram raksta: "Par visu būs atbilde un atbildība."

Raidsabiedrība CNN norāda, ka sociālajos tīklos ir parādījušies divi video, kuros it kā redzami Ukrainas karavīri, kuriem nocirsta galva.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu