Video ⟩ Tralmaks AHL regulārā čempionāta pēdējā mačā izceļas ar 1+1

CopyDraugiem X Whatsapp
Eduards Tralmaks
Eduards Tralmaks Foto: Providence Bruins

Ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta pēdējā spēlē svētdien izcēlās Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks palīdzot Providensas "Bruins" savā laukumā ar 7:3 (2:2, 1:1, 4:0) pieveikt Springfīldas "Thunderbirds" komandu.

Latviešu uzbrucējs ar precīzu metienu izcēlās pirmā perioda astotajā minūtē, tobrīd panākdams 2:0, kā arī rezultatīvi asistēja piekto vārtu guvumā Jūnam Kopanenam, kurš panāca 5:3 mača 48.minūtē. Tralmaks tika atzīts par spēles trešo zvaigzni, maču noslēdzot ar vienu metienu pa vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šajā sezonā Tralmaks 28 mačos guvis sešus vārtus, atdevis četras rezultatīvas piespēles, nopelnījis desmit soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu.

"Bruins" ar 98 punktiem 72 mačos regulārajā čempionātā kļuva par Atlantijas divīzijas un Austrumu konferences uzvarētāju, kas ļauj izlaist AHL "play off" jeb Kaldera kausa izcīņas pirmo kārtu.

Otrajā kārtā "Bruins" tiksies ar Šarlotas "Checkers" un Līhaivalejas "Phantoms" sērijas uzvarētāju.

Tikmēr Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" Ziemeļu divīzijas pusfinālā spēkosies pret Ročestras "Americans", aizsarga Kristiāna Rubīna Kalgari "Wranglers" Klusā okeāna divīzijas pusfinālā sagaida Koučelas "Valley" un Taksonas "Roadrunners" dueļa uzvarētāja, bet vārtsarga Gustava Grigala pārstāvēta Milvoki "Admirals" Centrālās divīzijas otrajā kārtā spēlēs pret Manitobas "Moose".

Savukārt vārtsarga Artūra Šilova vienībai Abotsfordas "Canucks" nāksies cīnīties jau pirmajā kārtā, kur pretī stāsies Beikersfīldas "Condors".

Pērn par AHL čempioni kļuva Čikāgas "Wolves", kas Kaldera kausa izcīņas finālsērijā ar 4-1 pārspēja Springfīldas "Thunderbirds" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu