Video "Maple Leafs" varonīgi atspēlējas un svin uzvaru pagarinājumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Toronto "Maple Leafs" hokejisti
Toronto "Maple Leafs" hokejisti Foto: AP/Scanpix

Toronto "Maple Leafs" pirmdien izbraukuma spēlē Tampā Stenlija kausa duelī ar Tampabejas "Lightning" Stenlija nonāca uzvaras attālumā no iekļūšanas otrajā kārtā.

Iepriekšējās sezonas fināliste "Lightning" mājās pagarinājumā piekāpās "Maple Leafs" ar 4:5 (2:0, 2:1, 0:3, 0:1), sērijā ar 3-1 vadībā izvirzoties "Maple Leafs".

"Zibeņi" bija tuvu rezultāta izlīdzināšanai sērijā, pēc diviem Aleksandra Kilorna, kā arī Mihaila Sergačova un Stīvena Stemkosa metieniem 71 sekundi pirms otrā pārtraukuma panākot 4:1.

Turklāt astotajā minūtē Brendons Hegels neizmantoja izdevību izvirzīt vadībā mājiniekus, nerealizējot soda metienu.

Noels Akjiarijs 25.minūtē samazināja viesu atpalicību līdz 1:2, bet atspēlēšanās notika trešajā trešdaļā, kad sešu minūšu un 26 sekunžu laikā izlīdzinājumu ar diviem rezultatīviem metieniem panāca Ostons Metjūss un vieniem vārtiem - Morgans Rilijs.

Pagarinājuma piektajā minūtē Sergačova noraidījumu vārtu guvumā vairākumā pārvērta Aleksandrs Kerfuts.

Uzvarētāju rindās ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Viljams Nīlanders.

Sezona "Lightning" var beigties jau ceturtdien Toronto.

Pagarinājumā beidzās arī spēle, kurā Sietlas "Kraken" mājās ar 3:2 (2:0, 0:2, 0:0, 1:0) pieveica Stenlija kausa glabātāju Kolorādo "Avalanche" sērijā izlīdzinot rezultātu - 2-2.

Vils Borgens un Daniels Sprongs vairākumā 11.minūtē mājiniekiem panāca 2:0 pārsvaru.

"Lavīna" atspēlējās otrajā trešdaļā ar diviem Miko Rantanena "goliem".

Uzvaras vārtus pēc pagarinājumā spēlētām trim minūtēm vairākumā guva Džordans Eberls, izmantojot Džoša Mensona noraidījumu.

Piektā sērijas spēle notiks trešdien "Avalanche" laukumā.

Ņujorkas "Rangers" mājās ar 1:3 (0:1, 0:0, 1:2) atzina Ņūdžersijas "Devils" pārākumu, "velniem" sērijā atspēlējoties no 0-2.

Uz trešajā minūtē gūtajiem Džeka Hjūza vārtiem mājinieki 42.minūtē atbildēja ar Vinsenta Trošeka vārtiem.

Uzvaru viesi panāca ar Jonasa Zīgentālera gūtajiem vārtiem 49.minūtē, bet 26 sekundes pirms mača beigām ripu tukšos vārtos raidīja Ondržejs Palāts.

Divi (1+1) rezultativitātes punkti šajā spēlē aizsarga Zīgentālera kontā.

Uzvarētāju vārtos Akira Šmids atvairīja 22 metienus, bet mājinieku vārtsargs Igors Šestjorkins tika galā ar 20 no 22 metieniem.

Sērijas nākamā spēle "velnu" laukumā notiks ceturtdien.

Jau ziņots, ka pirmdien, Latvijas hokejistam Teodoram Bļugeram laukumā nedodoties, Vegasas "Golden Knights" viesos ar 4:2 (1:1, 2:0, 1:1) pārspēja Vinipegas "Jets", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-1.

Bleiks Vīlers sestajā minūtē vairākumā vadībā izvirzīja Vinipegas hokejistus, taču nākamos trīs vārtus guva vēlākie uzvarētāji, izceļoties Bretam Haudenam, Viljamam Kārlsonam un Ivanam Barbašovam.

43.minūtē vairākumā Pjērs Liks Dibuā vienus vārtus atguva, bet 17 sekundes pirms mača beigām ripu tukšos vārtos, izceļoties otro reizi šajā spēlē, raidīja Haudens.

Uzvarētāju rindās pa divām rezultatīvām piespēlēm sakrāja Čendlers Stīvensons un aizsargs Šejs Teodors.

Mājiniekiem pa diviem punktiem sakrāja Vīlers (1+1) un aizsargs Nīls Paionks (0+2).

"Golden Knights" vārtus sargāja Lorāns Brosuā, kurš tika galā ar 24 metieniem, bet otrā laukuma galā Konors Helebiks atvairīja 26 no 29 metieniem.

Sērijas piektā spēle Lasvegasā norisināsies ceturtdien.

Pagājušajā sezonā nedz "Golden Knights", nedz "Jets" Stenlija kausa izcīņai nekvalificējās, bet par čempioni kļuva Kolorādo "Avalanche", kas finālsērijā ar 4-2 pieveica iepriekšējo divu sezonu uzvarētāju Tampabejas "Lightning".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu