"Valmiera" nav norēķinājusies ar "Mettu" par Krolli

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas futbolists Raimonds Krollis
Latvijas futbolists Raimonds Krollis Foto: Spezia Calcio/Twitter

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas iepriekšējās sezonas čempionvienība "Valmiera" nav norēķinājusies ar FK "Metta" par Raimonda Kroļļa pāreju uz Itālijas A sērijas klubu "Spezia".

21 gadu vecais Krollis ir FS "Metta" audzēknis un pirms pārcelšanās uz Itāliju divas sezonas pavadīja "Valmieras" komandas sastāvā. 

Tā kā "Metta" izaudzināja Krolli, tai pienākas kompensācija par viņa pārdošanu. 

13. aprīlī FS "Metta" vērsās ar iesniegumu Latvijas Futbola federācijā (LFF) par nenokārtotajām finansiālajām saistībām no "Valmiera FC" puses. 

LFF Disciplinārlietu komiteja (DK), iepazīstoties ar Latvijas čempionvienības sniegtajiem paskaidrojumiem, konstatējusi, ka "Valmiera FC" nav izpildījis finansiālās saistības saskaņā ar 26. janvāra transfēra līgumu par Kroļļa pāreju no "Valmieras" uz Itālijas klubu "Spezia".

Līdz ar to LFF DK brīdinājusi "Valmieru" un noteikusi termiņu - 8. maijs - saistību izpildei saskaņā ar iepriekšminēto transfēra līgumu un maksājuma uzdevuma iesniegšanai LFF.

Krollis "Spezia" rindās piedalījies vienā Itālijas A sērijas čempionāta spēlē, nākot uz maiņu mačā pret "Napoli". Laukumā viņš pavadīja 15 minūtes. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu