Video ⟩ "Golden Knights" bez Bļugera ar uzvaru sāk sēriju pret "Oilers"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Golden Knights" hokejisti un fani līksmo
"Golden Knights" hokejisti un fani līksmo Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejistam Teodoram Bļugeram laukumā nedodoties, Vegasas "Golden Knights" trešdien ar uzvaru uzsāka Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otro kārtu.

"Golden Knights" vienība sērijas pirmajā mačā savā laukumā ar rezultātu 6:4 (3:2, 0:0, 3:2) pārspēja Edmontonas "Oilers", kuru rindās visus četrus vārtus guva Leons Draizaitls.

NHL izslēgšanas spēlēs jau otro vakaru pēc kārtas spēlētājs gūst četrus vārtus, bet viņa pārstāvētā komanda piedzīvo zaudējumu.

Otrdien Džo Pavelskis izcēlās ar "pokeru", taču viņa pārstāvētā Dalasas "Stars" ar 4:5 papildlaikā zaudēja Sietlas "Kraken". Līdz vakardienai NHL vēsturē uzvarēto un zaudēto maču bilance spēlēs, kurās kāds no hokejistiem guvis četrus vārtus bija 36-3. Pēdējais zaudējums bija piedzīvots pirms 30 gadiem.

Trešdienas mačā "Golden Knights" labā vārtus guva Ivans Barbašovs, bet pa reizei precīzi bija Maikls Amadio, Marks Stouns, Čandlers Stīvensons un Džeks Aikels.

Viesu sastāvā pa divām rezultatīvām piespēlēm nopelnīja Konors Makdeivids, Evans Bušārs, Matīass Ekholms un Zeks Laimans.

Sērijas otrais mačs turpat Lasvegasā norisināsies sestdien.

"Golden Knights" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 4-1 pieveica Vinipegas "Jets" vienību, bet "Oilers" ar 4-2 pārspēja Losandželosas "Kings".

Latvijas uzbrucējs Bļugers šosezon Stenlija kausa izcīņā laukumā vēl nav devies. Pēdējo reizi latvietis uz NHL ledus kāpa 13.aprīlī mačā ar Sietlas "Kraken".

Pagājušajā sezonā "Golden Knights" Stenlija kausa izcīņai nekvalificējās, bet "Oilers" tika līdz Rietumu konferences finālam, kurā ar 0-4 atzina nākamās čempiones Kolorādo "Avalanche" pārākumu.

Pērn Stenlija kausu izcīnīja "Avalanche", kas finālsērijā ar 4-2 pieveica iepriekšējo divu sezonu uzvarētāju Tampabejas "Lightning".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu