Holanns ar cēlu rīcību sanikno Gvardiolu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola treneris Hoseps "Peps" Gvardiola
Futbola treneris Hoseps "Peps" Gvardiola Foto: AFP/Scanpix

Norvēģijas futbola zvaigzne Ērlings Holanns aizvadītajā nedēļas nogalē, uzticot 11 metru soda sitienu komandas biedram, saniknojis Anglijas premjerlīgas līdervienības Mančestras "City" galveno treneri Hosepu Gvardiolu.

Mančestras "City" sestdien savā laukumā ar rezultātu 2:1 (2:0) pārspēja Līdsas "United". Uzvarētāju labā abus vārtus guva Vācijas futbolists Ilkajs Gindogans.

Spēles 84. minūtē mājinieki ieguva iespēju izpildīt 11 metru soda sitienu. Komandas līderis Holanns "pendeli" uzticēja Gindoganam, kurš to nerealizēja.

Holanns deva iespēju komandas biedram izcelties ar "hat-trick", taču tā netika izmantota. Turklāt pēc minūtes vārtus guva pretinieku komanda.

"Ja Gindo gūtu vārtus, viss būtu kārtībā - "hat-trick", tas būtu apsveicami," sacīja Gvardiola.

Treneris pauda dusmas, ka spēlētāji nav klausījuši viņa norādēm, ka soda sitiens jāizpilda Holannam, nevis Gindoganam.

"Rezultāts bija 2:0. Šis ir bizness, un šo situāciju nedrīkst aizmirst," norādīja Mančestras "City" stūrmanis.

"Vispirms viņš [treneris] pauda dusmas uz Ērlingu. Pēc tam vērsās arī pie manis," atklāja Gindogans.

"Brīdī, kad Ērlings pagrāba bumbu, biju pārliecināts, ka viņš pats sitīs. Tomēr viņš to iedeva man. Vairākas reizes pārprasīju, vai viņš ir pārliecināts par savu lēmumu. Devos sist, jo biju pārliecināts, ka trāpīšu," piebilda Gindogans.

22 gadus vecais Holanns šosezon Anglijas premjerlīgā guvis 35 vārtus, kas ir jauns čempionāta rekords. 

Līdz šim premjerlīgas rekords piederēja Endijam Koulam un Alanam Šīreram, kuri attiecīgi 1993./1994.gada un 1994./1995.gada sezonā guva pa 34 vārtiem.

Mančestras "City" ar 82 punktiem ir premjerlīgas sezonas kopvērtējuma līdere. Par punktu atpaliek Londonas "Arsenal", kas aizvadījusi par vienu spēli vairāk.

Šosezon premjerlīgas spēļu kalendārā Mančestras "City" komandai atlikuši četri mači. Cīņa par titulu vēl turpinās, jo izredzes triumfēt saglabā arī "Arsenal".

Mančestras "City" otrdien izbraukumā aizvadīs UEFA Čempionu līgas pirmo pusfināla spēli pret Spānijas grandu Madrides "Real".

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu