Mančestras "City" vēl vairāk pietuvojas Anglijas premjerlīgas čempiontitulam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Norvēģijas futbola zvaigzne Ērlings Holanns augstā lēcienā
Norvēģijas futbola zvaigzne Ērlings Holanns augstā lēcienā Foto: Reuters/ScanPix

Mančestras "City" svētdien izcīnīja uzvaru Anglijas futbola premjerlīgas mačā un pēc Londonas "Arsenal" zaudējuma vēl vairāk pietuvojās čempiontitula izcīnīšanai.

"City" izbraukumā ar rezultātu 3:0 (2:0) uzvarēja Liverpūles "Everton".

Visos trīs Mančestras komandas gūtajos vārtos piedalījās Ilkajs Gindoans, kurš 37.minūtē pēc Rijāda Mahreza piespēles soda laukumā uzņēma bumbu un ar otro pieskārienu to atmuguriski sita tīklā. Pāris minūtes vēlāk, Gindoanam izdarot centrējumu no kreisās malas, nekļūdīgi ar galvu sita Ērlings Holanns - norvēģim tie bija 52.vārti sezonā.

Otrā puslaika sākumā, 51.minūtē, Gindoans ar skaisti izpildītu soda sitienu raidīja bumbu vārtos un panāca 3:0, neatstājot Džordanam Pikfordam nekādas cerības uz atvairījumu.

"Arsenal" savukārt ar rezultātu 0:3 (0:0) mājās zaudēja Braitonas un Havas "Albion" futbolistiem.

Londonieši iedzinējos nonāca 51.minūtē, kad pēc Pervisa Estupinjana piespēles no tuvas distances precīzi ar galvu sita Hulio Ensiso. Vadību viesiem nostiprināja Denizs Undavs, kurš pēc pretinieku kļūdas piespēlē pārcēla bumbu pāri pretinieku vārtsargam un panāca 2:0.

Kompensācijas laika sestajā minūtē "Albion" komandas uzvarai punktu pielika Estupinjans, kurš pēc partnera sitiena bija pirmais pie atlēkušās bumbas un raidīja to tīklā.

Mančestras "City" ar 85 punktiem 35 spēlēs ieņem pirmo vietu, kamēr "Arsenal", aizvadot par maču vairāk, iekrājusi 81 punktu. Komandām līdz sezonas beigām palikušas attiecīgi trīs un divas spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu