Gražulis rezultatīvs Itālijas A sērijas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis Foto: www.aquilabasket.it

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis svētdien Itālijas A sērijas ceturtdaļfināla pirmajā mačā guva 14 punktus, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Trento "Dolomiti Energia" no zaudējuma.

Trento komanda viesos ar rezultātu 78:79 (18:19, 27:24, 12:19, 21:17) piekāpās "Tortona" vienībai un sērijā līdz trīs uzvarām nonāca iedzinējos ar 0-1.

Gražulis laukumā pavadītajās 27 minūtēs grozā meta četrus no sešiem divu punktu metieniem, vienu no pieciem tālmetieniem un trīs soda metienus. Viņš arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pieļāva divas kļūdas, vienu reizi pārtvēra pretinieku piespēli, piecas reizes rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja divas piezīmes, izprovocēja divus pretinieku sodus, sakrāja +/- rādītāju +3 un efektivitātes koeficientu 14.

Starp viesiem rezultatīvākie ar 16 gūtajiem punktiem bija Diego Flakadori un Derions Etkinss, kamēr uzvarētāju rindās ar 14 punktiem izcēlās Maiks Doms.

Sērijas otrā spēle norisināsies otrdien, atkal laukuma saimniekiem esot "Tortona" basketbolistiem.

Trento klubs ar 15 uzvarām 30 spēlēs turnīra tabulā ieņēma sesto vietu, Artūra Strautiņa pārstāvētais Redžo Emīlijas "UnaHotals" klubs ar 11 panākumiem bija 14. un vietu A sērijā saglabāja, jo bija labāki papildrādītāji, nekā tādu pašu bilanci iekrājušajai "Trieste", kas ierindojās priekšpēdējā, 15.pozīcijā.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "AX Emporio Armani Olimpia".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu