"Barcelona" prezidents sola darīt visu, lai iegūtu Mesi (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Huans Laporta
Huans Laporta Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" starpsezonā darīs visu, lai komandā atgrieztos argentīniešu superzvaigzne Lionels Mesi, pirmdien atklāja vienības prezidents Huans Laporta.

Argentīniešu uzbrucējam šīs sezonas beigās noslēgsies līgums ar Francijas vienību Parīzes "Saint-Germain" (PSG), un vakar par Spānijas čempioni kļuvusī "Barcelona" cer nākamsezon atkal komandas rindās redzēt Mesi.

Laporta atklāja, ka ir runājis ar Mesi, mēģinot atjaunot tās attiecības, kas valdīja starp klubu un futbolistu līdz 2021. gadam, kad argentīnietis pameta Barselonas vienību.

"Viņš šobrīd ir PSG spēlētājs, un mēs darīsim visu, lai uzlabotu komandu," teica Laporta. "Domāju, ka šobrīd nav korekti runāt par Leo šajā sakarā, vajag pagaidīt līdz sezonas beigām. Tad varēsim par to spriest brīvāk."

Iepriekš ziņots, ka Mesi savu karjeru varētu arī turpināt kādā no Saūda Arābijas komandām, saņemot 400 miljonus ASV dolāru sezonā. Spānijas kluba prezidents atklāja, ka arī "Barcelona" var pacīnīties par vienošanās noslēgšanu ar Mesi.

Argentīnas futbolists spēlēja Barselonas klubā no 2004. līdz 2021. gadam, 17 gadu laikā palīdzot komandai desmit reizes uzvarēt Spānijas čempionātā un iegūt četras UEFA Čempionu līgas trofejas.

"Barcelona" svētdien izcīnīja uzvaru Spānijas čempionāta 34. kārtas spēlē, kas ļāva nodrošināt pirmo čempiontitulu kopš 2018./2019. gada sezonas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu