Video Bijušais sportists maratona finiša līniju šķērso ar smagi slimu komandas biedru uz rokām (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: @BBCBreakfast/Twitter

Bijušās regbija zvaigznes Kevins Sinfīlds un Robs Burovs pirms gadiem kopā spēlēja profesionālajā klubā Līdsas "Rhinos". Viņi kopā veica Līdsas maratonu, un aizkustinošs brīdis notika pirms finiša līnijas šķērsošanas.

Sinfīlds izcēla no ratiņiem Burovu un pārnesa viņu pāri finiša līnijai. 

Burovs pirms četriem gadiem smagi saslima. Viņam tika diagnosticēta motoro neironu slimības forma, no kurām visizplatītākā ir ALS. Kopš tā laika 40 gadus vecais vīrietis zaudējis spēju runāt un pārvietoties. Slimību nav iespējams izārstēt.

Vairākus gadus Sinfīlds vāc līdzekļus, lai finansētu medicīniskos pētījumus. Svētdien notikušais Līdsas maratons arī risinājās labdarības nolūkos. Abi bijušie komandas biedri finišēja kopā. 

Ļoti aizkustinošs brīdis notika tieši pirms pašas finiša līnijas, un cēls bija Sinfīlda žests. Vien pāris metrus pirms finiša viņš paņēma Burovu rokās, iedeva buču un pārnesa viņu pāri finiša līnijai. 

"Pirms trim nedēļām es skrēju Londonas maratonu, un tas bija fantastiski. Bet šī diena... pārspēj Londonu. Es zinu, ka tās nav sacensības, bet Līdsas iedzīvotāji patiešām sadevās rokās, un es nekad neko tādu neesmu piedzīvojis," "The Mirror" citē Sinfīlda izteikumus. 

Robs Burovs savas karjeras laikā pārstāvēja tikai Līdsas "Rhinos", kura rindās 17 gadu laikā aizvadīja teju 500 spēles. Abi regbisti spēlējuši arī Anglijas un Lielbritānijas izlasē. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu