Zināmi Latvijas basketbola izlases spēļu laiki Pasaules kausā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: FIBA.com

Kļuvuši zināmi Latvijas nacionālās basketbola komandas spēļu laiki Pasaules kausa (PK) izcīņas grupu turnīra pirmajā kārtā.

Latvija PK finālturnīrā apakšgrupā tiksies ar Kanādas, Francijas un Libānas basketbolistiem. Spēles tiks aizvadītas Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā. 

Latvijas izlases spēļu laiki pēc Latvijas laika

25. augusts, plkst. 12:15 | Latvija - Libāna

27. augusts, plkst. 16:30 | Latvija - Francija

29. augusts, plkst. 16:30 | Latvija - Kanāda

32 Pasaules kausam kvalificējušās valstsvienības pirms izlozes, ņemot vērā vietu FIBA rangā un ģeogrāfisko principu, tika sadalītas astoņos grozos. Jau pirms izlozes bija skaidrs, ka ASV spēlēs Filipīnās, Slovēnija aizvadīs mačus Japānā, bet Kanāda spēlēs Indonēzijā.

Pirms izlozes Latvija tika iekļauta sestajā grozā kopā ar Ķīnas, Meksikas un Gruzijas valstsvienībām.

Sestā groza komandām pretiniekos varēja tikt ielozētas izlases no otrā (Francija, Serbija, Slovēnija, Lietuva), ceturtā (Kanāda, Venecuēla, Melnkalne un Puertoriko) un astotā (Libāna, Ēģipte, Dienvidsudāna un Kaboverde) groza, taču ņemot vērā noteikumu, ka vienā apakšgrupā nevar būt vairāk par divām komandām no Eiropas.

Pirmajā grozā bija iekļautas Filipīnas, Spānija, ASV un Austrālija, trešajā grozā - Grieķija, Itālija, Vācija un Brazīlija, piektajā grozā - Irāna, Dominikāna, Somija un Jaunzēlande, bet septītajā grozā - Jordānija, Japāna, Angola un Kotdivuāra.

Pasaules kausa finālturnīrs no 25. augusta līdz 10. septembrim notiks Indonēzijā, Japānā un Filipīnās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu