Video ⟩ "Olympiakos" Kauņā sasniedz Eirolīgas finālu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Grieķijas basketbola klubs Pirejas "Olympiakos" piektdien sasniedza Kauņā notiekošā ULEB Eirolīgas finālčetrinieka turnīra finālu, trešajā ceturtdaļā ielaižot vien divus punktus.

"Olympiakos" pusfinālā ar rezultātu 76:62 (14:20, 15:21, 27:2, 20:19) pārspēja Francijas klubu "Monaco".

Pirmo puslaiku Grieķijas klubs zaudēja ar 29:41, bet spēles trešo nogriezni uzvarēja ar 27:2, pārņemot vadību, kuru no rokām vairs neizlaida.

Pirejas vienībā ar 19 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām izcēlās šīs sezonas vērtīgākais spēlētājs Saša Vezenkovs, 15 punktus un astoņas bumbas zem groziem bija Kostam Papanikolau, 12 punktus guva Mustafa Fols, bet deviņi punkti bija Kostam Slukam, kurš atdeva septiņas rezultatīvas piespēles, tāpat kā Aizija Kenāns.

"Monaco" komandā pa 17 punktiem guva Maikss Džeimss un Elije Okobo, bet 11 punkti un septiņas bumbas zem groziem bija Džordanam Loidam.

Plkst. 21 "Žalgirio arena" būs Spānijas basketbola klasika ar "Barcelona" un Madrides "Real" dalību. Turnīru tiešraidē translēs kanāls "TV3 Sport".

Svētdien fināls sāksies plkst. 20, bet bronzas mačs - plkst. 17.

Arī šajā sezonā Eirolīgā spēlēja 18 komandas, kuras aizvadīja divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā.

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta Stambulas "Anadolu Efes", kas finālcīņā Belgradā ar 58:57 uzveica Madrides "Real", turnīrā uzvarot otro sezonu pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu