Video ⟩ Rihards Bukarts: Paldies cilvēkiem, kas mums ticēja. Paldies "heiteriem", kas mūs ienīda (1)

CopyDraugiem X Whatsapp

2023. gada pasaules hokeja čempionāta rezultatīvākais spēlētājs Latvijas izlases sastāvā uzbrucējs Rihards Bukarts sarunā ar TVNET pauda pateicību gan faniem, kas atbalstīja komandu, gan valstsvienības nelabvēļiem, kas ar negatīvo kritiku spēlētājus vēl vairāk motivēja. 

Latvijas izlase svētdien, 28. maijā, pārspēja ASV valstsvienību ar rezultātu 4:3 papildlaikā, pirmo reizi vēsturē izcīnot bronzas medaļu.

Pirmdien, 29. maijā, Latvijas izlase atgriezās mājās no Somijas pilsētas Tamperes. Tūkstošiem līdzjutēju komandu līksmi sveica pie Brīvības pieminekļa.

"Mēs darījām mūsu tautu lepnu. Domāju, ka mums visiem jānovērtē, cik mēs bijām vienoti un priecīgi. Apvienot valsti bija labākais uzdevums, ko varējām izdarīt."

Rihards Bukarts šajā turnīrā bija rezultatīvākais Latvijas izlases hokejists, iekrājot 11 rezultativitātes punktus (3+8), kas ir jauns valstsvienības rekords.

"Paldies tiem cilvēkiem, kas mums ticēja. Paldies "heiteriem", kas mūs ienīda un teica, ka nekas nebūs. Jūs padarat mūs labākus."

Video: Latvijas hokeja izlase atgriežas mājās

Foto: Latvijas hokeja izlase tiek sagaidīta lidostā "Rīga" 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu