Indrašis un Balcers piedalīsies Porziņģa un Verpakovska labdarības spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers
Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers Foto: Edijs Pālens/LETA

Basketbolista Kristapa Porziņģa un bijušā futbolista Māra Verpakovska labdarības basketbola spēlē piedalīsies arī hokejisti Miks Indrašis un Rūdolfs Balcers, kuri mazāk kā pirms nedēļas palīdzēja Latvijas hokeja izlasei izcīnīt bronzu pasaules čempionātā, vēsta pasākuma organizētāji.

Labdarības spēle Liepājas Olimpiskajā centrā paredzēta 10. jūnijā plkst. 19, visus ienākumus no biļetēm ziedojot "Tabitas Sirds" un "Dižvanagu" organizācijām.

Līdz ar abiem hokejistiem mačā piedalīsies arī Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss un Latvijas basketbola līgu direktors Kristaps Janičenoks, kā arī basketboliste Gunta Baško un ilggadējais Latvijas izlases kapteinis Jānis Blūms.

Laukumā dosies arī Liepājas domes priekšsēdētājs Gunārs Ansiņš un domes deputāts Jānis Vilnītis. Tāpat spēkus mēros Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks, tagadējais Latvijas Tenisa savienības prezidents Ernests Gulbis, "Gacho" jeb Gatis Irbe un Intars Rešetins.

No futbolistiem bez šī pasākuma iniciatora Māra Verpakovska, spēlē varēs satikt Edgaru Gauraču, Kristapu Grebi un Juriju Žigajevu.

Labdarības spēlē paredzēti vairāki skatītāju konkursi un aktivitātes, kurās būs iespēja tikt pie Porziņģa Vašingtonas "Wizards" spēļu krekla, visu spēles zvaigžņu parakstītas bumbas un spēļu krekliem.

Porziņģis un Verpakovskis labdarības maču Liepājā aizvadīja arī pirms pieciem gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu