Video ⟩ "Auda" izcīna uzvaru futbola virslīgas spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
"Audas" futbolisti.
"Audas" futbolisti. Foto: https://www.facebook.com/fkauda

"Audas" komanda ceturtdien Rīgā svinēja uzvaru "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 16. kārtas pēdējā spēlē.

"Audas" un "Jelgavas" mačā Rīgā tika gūti vieni vārti, mājiniekiem uzvarot ar 1:0 (1:0).

Mača sākumā vairākas labas vārtu gūšanas iespējas bija jelgavniekiem, taču 18. minūtē vadībā izvirzījās "Auda". Pēc centrējuma no labās puses ar galvu pa vārtiem no vārtsarga laukuma līnijas sita Abioduns Ogunniji. "Jelgavas" vārtsargs Edgars Andrejevs bumbu atsita, taču tieši sev priekšā, Ogunniji raidot to vārtos ar atkārtotu sitienu.

Lai kā "Jelgava" centās izlīdzināt rezultātu, "Auda" uzvaru nosargāja.

Laukuma saimnieki pēc trim zaudējumiem un viena neizšķirta pēdējā aizvadītajā spēlē ar 3:1 uzvarēja "Metta". Jelgavnieki pēdējos deviņos mačos bija tikuši tikai pie viena panākuma, ar 2:1 apspēlējot "Liepāju".

Abu komandu pirmais duelis šosezon noslēdzās bez gūtiem vārtiem.

Pirmajā dienas spēlē "Tukums 2000"/"Telms" viesos ar 1:0 apspēlēja "Liepāju".

16. kārtas ievadā RFS komanda otrdien ar rezultātu 3:1 uzvarēja "Daugavpili", bet trešdien "Valmiera" un "Metta" spēlēja neizšķirti 1:1 un "Riga" ar 5:1 sagrāva Salaspils "Super Nova"

Turnīra tabulas augšgalā ar 42 punktiem 16 spēlēs ir "Riga", otro vietu ar 38 punktiem ieņem RFS, trešā ar 26 punktiem ir "Valmiera", bet uz ceturto vietu ar 22 punktiem pakāpās "Auda". 15 spēlēs 22 punktus ir sakrājusi "Metta", 20 - "Liepāja", bet 16 cīņās 15 punkti ir "Jelgavai" un "Tukums 2000"/"Telms", 13 punkti ir "Daugavpilij" un septiņi - "Super Nova".

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, bet Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu