Latvijas futbola izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs šonedēļ stājās mediju pulka priekšā, lai izziņotu komandas sastāvu gaidāmajām Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm pret Turciju un Armēniju. Jāteic gan, ka jau pirms trenera ierašanās preses konferences norises telpā bija skaidrs jautājums, kas visiem žurnālistiem bija mēles galā. 

Lai saprastu par ko īsti ir runa, jāatgriežas šī Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla starta pozīcijā. Latvijas izlase savu pirmo spēli aizvadīja izbraukumā Kārdifā pret Velsu. Sniegums laukumā bija ļoti saturīgs, bet tomēr beigās nācās samierināties ar zaudējumu 0:1.

Jebkura spēle profesionālajā sportā ir ne tikai fizisko spēka rezervju iztukšotāja, bet  sausu padara arī emocionālo kausu. Katrs pēc zaudējuma to piepilda citādi. Cits piezvana uz mājām, kāds vienatnē sēž klusumā, vēl cits spēlē kārtis ar komandas biedriem. Protams, ir arī gadsimtiem senā metode, ka šo emociju kausu var piepildīt ar stiprinātiem dzērieniem, kas reibina galvu. Šādu pieeju pēc spēles Velsā izvēlējās Latvijas futbola izlases pamatvārtsargs Pāvels Šteinbors un vidējās līnijas balsts Artūrs Zjuzins.

Šķidrās substances pildītais emociju kauss nākamajā rītā bija tik smags, ka abi vīru to divatā nespēja izcelt no savām viesnīcas gultām un dabūt uz lidostu, lai vestu mājās.

Šis konkrētais stāsts ir nepilnīgs, jo...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp