Samoilovs/Šmēdiņš sasniedz Jūrmalas BPT "Challenge" turnīra izslēgšanas spēles

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Samoilovs
Aleksandrs Samoilovs Foto: Vadims Morozovs

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš piektdien Pludmales volejbola profesionālās tūres jeb "Beach Pro Tour" (BPT) "Challenge" posmu Jūrmalā sāka ar uzvaru un zaudējumu, nodrošinot vietu izslēgšanas spēlēs.

Samoilovs/Šmēdiņš, kuri izsēti ar sesto numuru, ar 2-1 (21:17, 18:21, 15:13) uzvarēja poļus Pjotru Kantoru un Jakubu Zdibeku (19.).

Cīņā par pirmo vietu grupā Latvijas pludmales volejbolisti ar 0-2 (20:22, 14:21) zaudēja Brazīlijas pārim Evandru Gonsalvess Oliveira/Arturs Diegu Marianu (7.).

Jau ziņots, ka sieviešu turnīrā piektdien Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Samoilova uzvarēja abās grupas cīņās, iekļūstot izslēgšanas spēlēs, bet Anete Namiķe un Varvara Brailko pēc diviem zaudējumiem sacensības beidza dalītā 19.vietā.

Pagājušajā gadā, kad BPT sacensības tika rīkotas pirmo gadu, Jūrmalā notika prestižākais "Elite 16" sērijas turnīrs, bet šogad tiek rīkots pēc ranga otrais "Challenge" posms, kurā latviešiem ir lielākas iespējas startēt un cīnīties par godalgām.

Pērn neviens no Latvijas pāriem, kas piedalījās pamatturnīrā, neiekļuva ceturtdaļfinālā, kamēr uzvaru svinēja Itālijas vīriešu un Kanādas sieviešu dueti.

Turnīrā gaidāmi sportisti no 32 dalībvalstīm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu