Štālbergs paziņo, ka pavisam aiziet no basketbola

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Štālbergs
Artūrs Štālbergs Foto: Zane Bitere/LETA

Kādreizējais Latvijas basketbola izlases treneris un pēdējo sezonu "TTT Rīga" kluba ģenerālmenedžeris Artūrs Štālbergs paziņojis, ka aiziet no basketbola pavisam, vēsta medijs "sportacentrs.com".

Pēdējās trīs sezonas Štālbergs bija "TTT Rīga" ģenerālmenedžeris, bet pirms tam neilgu brīdi šādu amatu ieņēma arī Latvijas vīru basketbola izlasē. Vīru valstsvienībā Štālbergs vairākus gadus bija galvenā trenera Ainara Bagatska palīgs, bet 2013. gadā Tallinā U-20 izlases galvenā trenera amatā aizveda komandu līdz Eiropas čempionāta sudraba godalgām.

"Katram skaistam stāstam agri vai vēlu pienāk gals. Šobrīd man jāsaka paldies par visu savam senam draugam - basketbolam. To lieku malā. Basketbolā esmu jau no 1. klasītes, gandrīz 30 gadus dažādos statusos. Gribu teikt paldies visiem, ar ko kopā strādāts šajos gados. Nekas nestāv uz vietas, lietas dzīvē mainās, tāpēc jāiet uz priekšu un jāattīstās," sarunā ar "sportacentrs.com" sacīja Štālbergs.

Viņš arī pastāstīja, ka "TTT Rīga" klubs pagājušo sezonu noslēdza ne tikai ar Baltijas un Latvijas čempiontituliem, bet arī 10 tūkstošu eiro atlikumu kluba kontā.

"TTT Rīga" rindās nākamsezon atgriezīšoties vairākas zināmas pašmāju spēlētājas, klubs šobrīd kārto visus nepieciešamos dokumentus, lai atgrieztos kādā no FIBA turnīriem - Eirolīgā vai Eirokausā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu