Video Džokovičs Vimbldonas čempionātā uzvar Hurkaču un sasniedz ceturtdaļfinālu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Serbijas tenisists Novaks Džokovičs pirmdien Vimbldonas čempionātā, atsākoties svētdien pārtrauktajam mačam, izcīnīja uzvaru un sasniedza ceturtdaļfinālu.

Džokovičs, kurš ATP rangā ieņem otro vietu un uzvarējis pēdējos četros turnīros VImbldonā, astotdaļfinālā ar 7-6 (8:6), 7-6 (8:6), 5-7, 6-4 pārspēja Polijas tenisistu Hubertu Hurkaču (ATP 17.).

Serba un poļa duelis sākās svētdienas vakarā, taču pēc diviem nospēlētiem setiem tiesnesis nolēma maču apturēt, jo pēc Vimbldonas noteikumiem spēles nevar beigties vēlāk par plkst.23.

Ceturtdaļfinālā Džokovičs stāsies pretī neitrālajam sportistam Andrejam Rubļovam (ATP 7.), kurš astotdaļfinālā piecos setos ar 7-5, 6-3, 6-7 (5:7), 6-7 (6:8), 6-4 pārspēja Aleksandru Bubļiku (ATP 26.) no Kazahstānas.

Savukārt amerikānis Kristofers Jūbenks (ATP 43.) astotdaļfinālā piecu setu cīņā ar 3-6, 7-6 (7:4), 3-6, 6-4, 6-4 uzvarēja Grieķijas tenisistu Stefanu Cicipu (ATP 3.) un pirmo reizi karjerā sasniedza ceturtdaļfinālu kādā no "Grand Slam" turnīriem.

Vēl pirmdien neitrālais tenisists Daņiils Medvedevs (ATP 3.) astotdaļfinālā, pēc diviem setiem esot vadībā ar 6-4, 6-2, guva panākumu pēc tam, kad viņa pretinieks Jiržī Lehečka (ATP 37.) no Čehijas nevarēja turpināt maču veselības problēmu dēļ un izstājās.

Jau ziņots, ka ceturtdaļfinālu svētdien sasniedza arī Janiks Siners (ATP 8.) no Itālijas, kā arī neitrālais sportists Romāns Safiuļins (ATP 92.).

Sezonas trešais "Grand Slam" turnīrs - Vimbldonas čempionāts - norisināsies līdz 16.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu