Serbu medijs apvaino pasaules pirmās raketes ģimeni Džokoviča izspiegošanā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Novāks Džokovičs.
Novāks Džokovičs. Foto: AFP / Scanpix

Pasaules tenisa ranga otro numuru serbu Novāku Džokoviču treniņa laikā izspiegojis planētas pirmās raketes Karlosa Alkarasa tēvs, savā publikācijā pauž Serbijas laikraksts "Novosti".

Serbu laikraksts virsrakstā šo gadījumu nodēvējis par skandālu un spiegošanu. Medijs raksta, ka Alkarasa tēvs atradies Džokoviča treniņā un filmējis to.

Spānijas tenisists uzskata, ka tas nav nekas ārkārtējs. Alkarass skaidro, ka viņa tēvs ir ļoti kvēls tenisa fans, tāpēc apmeklē pēc iespējas vairāk treniņu citu spēlētāju izpildījumā.

"Mans tēvs ir milzīgs tenisa fans. Viņš ne tikai vēro manas spēles, bet arī skatās citu tenisistu mačus un treniņus. Viņš te ierodas plkst.11 no rīta, bet dodas mājās desmitos vakarā. Jā, viņš patiesi ir bijis arī Džokoviča treniņā, kā arī nedaudz no tā nofilmējis ar savu telefonu. Tas man nedos nekādas priekšrocības. Pirms tam esmu redzējis ļoti daudz video ar Džokoviču," Alkarass skaidroja situāciju medijam AP.

Džokovičs esot Vimbldonas turnīra rīkotājiem pieprasījis iespēju trenēties pilnīgi netraucēts, bet organizatori atteikuši. 

"Nejūtos pilnībā komfortabli, jo konkurentu komandu pārstāvji vēro katru manu kustību. Ja trenētos pilnīgā vienatnē, tad varētu izmēģināt ko jaunu vai atklātāk komunicēt ar savu komandu," intervijā tīmekļa vietnei B92 izteicās Džokovičs.

Džokovičs piektdien plkst.15.30 Vimbldonas pusfinālā tiksies ar itāli Janniku Sinneru, bet Alkarass plkst.17.30 spēlēs pret krievu Daniilu Medvedevu. 

Tenisa lietpratēji prognozē, ka tieši Alkarass un Džokovičs cīnīsies Vimbldonas turnīra finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu