"Ventspils" nolīgst Bulgārijā spēlējušu amerikāņu basketbolistu

CopyDraugiem X Whatsapp
Išmaels El-Amins.
Išmaels El-Amins. Foto: https://twitter.com/TheNextElAmin

Latvijas vicečempiones basketbolā "Ventspils" rindas papildinājis amerikāņu aizsargs Išmaels El-Amins, pirmdien pavēstīja klubs.

24 gadus vecais El-Amins pagājušajā sezonā pārstāvēja Bulgārijas spēcīgākās līgas vājāko klubu "Shumen", kura sastāvā kļuva par Bulgārijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju. Vidēji mačā aizsargs izcēlās ar 24,2 punktiem, 5,2 izcīnītām atlēkušajām bumbām, 4,4 rezultatīvām piespēlēm un 2,4 pārtvertām bumbām.

"Vienojoties ar Išmaelu El-Aminu par sadarbību nākamajai sezonai, ceram uz viņa prasmēm abās laukuma pusēs. Išs ir spēlētājs, kurš labi iekļaujas mūsu idejā, par to kādai ir jābūt "Ventspils" komandai nākamajā sezonā, komandas mājaslapā citēts ģenerālmenedžeris Ralfs Pleinics.

"Mēs ceram, ka El-Amins palīdzēs mūsu komandai gan spēles veidošanā, gan uzbrūkot pretinieku grozam, izmantojot savu individuālo meistarību. Meistarīgs basketbolists ar lieliskiem "basketbola gēniem"."

Pagājušajā sezonā "Ventspils" LBL finālsērijā ar 1-4 piekāpās "VEF Rīga", bet apvienotajā Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) izslēgšanas spēlēs nepārvarēja ceturtdaļfinālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu