Pļaviņš pārtraucis sadarbību ar M. Samoilovu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Pļaviņš
Mārtiņš Pļaviņš Foto: Vadims Morozovs

Pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš pārtraucis sadarbību ar līdzšinējo pārinieku Mihailu Samoilovu, noprotams no pieredzējušā sportista publikācijas tīmekļa vietnē "Instagram".

38 gadus vecais Pļaviņš "Instagram" īso stāstu sadaļā pirmdien ievietoja fotogrāfiju no kādas spēles plecu pie pleca ar M. Samoilovu, ko papildināja ar pateicības vārdiem un rokasspiediena emocijikonu.

Foto: https://www.instagram.com/plavins_martins/

Pirms nedēļas notikušajā Baltijas tūres posmā Pērnavā Pļaviņš triumfēja pārī ar Edgara Toča bijušo pārinieku Kristiānu Fokerotu. 

Pļaviņš komentārā Latvijas Radio otrdien norādīja, ka pārinieka maiņu iniciēja Latvijas Volejbola federācija (LVF), kaut gan sākotnēji viņš nebija noskaņots to darīt. Spēlēšanu vienā pārī ar pieredzes bagāto Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļnieku esot vēlējies arī pats Fokerots.

Pļaviņš un M. Samoilovs par sadarbības  sākšanu paziņoja 2022. gada ievadā. Tas notika neilgi pēc tam, kad Pļaviņš pārtrauca spēlēt kopā ar Edgaru Toču. Tiesa, lielāko daļu 2022. gada Pļaviņš ārstēja ceļgala savainojumu, tāpēc abiem ar jaunāko no brāļiem Samoiloviem turnīros uzspēlēt sanāca maz.

Pļaviņš kopā ar Toču 2021. gada Tokijas vasaras olimpiskajās spēlēs izcīnīja ceturto vietu, bet 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs kopā ar Jāni Šmēdiņu kaklā kāra bronzas medaļas. Pēc abiem šiem panākumiem katrs no spēlētājiem devās uz savu pusi, sadarbību neturpinot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu