Video Mesi Amerikā debitē ar skaistiem uzvaras vārtiem kompensācijas laikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: Reuters/ScanPix

Argentīniešu futbola zvaigzne Lionels Mesi piektdien debitēja Maiami "Inter" vienības rindās un guva vārtus kompensācijas laikā, palīdzot komandai tikt pie panākuma Līgas kausa spēlē.

Līgas kausā, kas ir turnīrs ASV un Meksikas klubiem, "Inter" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:0) pārspēja Mehiko "Cruz Azul".

Pirmā puslaika izskaņā mājiniekus vadībā izvirzīja Roberts Teilors, bet otrajā puslaikā pēc spēlētām 20 minūtēm Mehiko komanda panāca neizšķirtu, kad pretinieku vārtsargu pārspēja Urjels Antuna.

Mesi spēli sāka uz rezervistu soliņa un iesaistījās mačā 54. minūtē. Kompensācijas laikā pretī viesu komandas vārtiem tika pārkāpti noteiktumi un brīvsitienu izpildīt devās argentīnietis, kurš raidīja bumbu "Cruz Azul" vārtos, izraujot Maiami vienībai uzvaru.

Maiami futbolisti Līgas kausā spēlē vienā apakšgrupā arī ar Atlantas "United" un pēc panākuma "Inter", kas ASV augstākajā futbola līgā (MLS) Austrumu konferencē ieņem pēdējo vietu, ar trīs punktiem ir līdere. Izslēgšanas spēlēs iekļūs apakšgrupas divas labākās vienības.

Pirms pārcelšanās uz Maiami klubu Mesi divas sezonas pavadīja Parīzes "Saint Germain", bet no 2003. līdz 2021. gadam Argentīnas futbolists pārstāvēja Spānijas klubu "Barcelona".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu