Video Miezis un Lasmanis palīdz "Beijing" komandai izcīnīt uzvaru "Challenger" turnīrā Ķīnā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
3x3 basketbola komandas "Rīga" spēlētāji Kārlis Lasmanis (no kreisās) un Nauris Miezis
3x3 basketbola komandas "Rīga" spēlētāji Kārlis Lasmanis (no kreisās) un Nauris Miezis Foto: Paula Čurkste / LETA

Latvijas 3x3 basketbola spēlētāji Nauris Miezis un Kārlis Lasmanis svētdien kopā ar "Beijing" komandu uzvarēja Usji "Challenger" turnīrā, pirms tam nodrošinot ceļazīmi uz Šanhajas "Masters" turnīru.

Miezis saņēma arī turnīra vērtīgākā spēlētāja balvu.

"Beijing", kas izsēta ar trešo numuru, vispirms ceturtdaļfinālā ar rezultātu 19:17 pārspēja "Warsaw" (8.), Miezim papildlaikā realizējot uzvaru nesošo tālmetienu. Miezis bija rezultatīvākais uzvarētāju rindās un guva septiņus punktus, bet Lasmanis pievienoja četrus.

Vēlāk pusfinālā "Beijing" tikās ar Madagaskaras vienību "Antananarivo" un svinēja uzvaru ar 18:12. Miezim bija septiņi punkti un desmit atlēkušās bumbas, kamēr Lasmanis guva trīs punktus.

Finālā "Beijing" ar rezultātu 19:15 guva virsroku pār Serbijas komandu "Partizan" (4.). Lasmanis guva deviņus punkuts, bet Miezim bija seši punkti un sešas atlēkušās bumbas.

Šajā turnīrā komandas cīnījās par trīs ceļazīmēm uz oktobra vidū gaidāmo Šanhajas "Masters" turnīru.

Apakšgrupā "Beijing" ar 22:12 pārspēja "Manila" (11.) un ar tādu pašu rezultātu guva virsroku pār "Utrecht" (6.). Ar divām uzvarām "Beijing" nodrošināja pirmo vietu C apakšgrupā un iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

Jau ziņots, ka dienu iepriekš Latvijas 3x3 basketbola vienība "Rīga", aizvadot Bordo "Challenger" turnīru bez leģionāriem sastāvā, uzvarēja vienā no divām apakšgrupas spēlēm un neiekļuva ceturtdaļfinālā.

Atšķirībā no pagājušās sezonas šogad Lasmanis un Miezis pārstāv Ķīnas vienību "Beijing", kas par ceļazīmēm uz Pasaules tūres posmiem cīnās "Challenger" un "Quest" turnīros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu