Video RFS treneris Morozs: Rezultāts neatbilst spēles gaitai

CopyDraugiem X Whatsapp
Viktors Morozs
Viktors Morozs Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas futbola virslīgas kluba RFS galvenais treneris Viktors Morozs pēc zaudējuma UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmajā mačā Azerbaidžānas komandai Masaziras "Sabah" norādīja, ka rezultāts īsti neataino notikumus laukumā.

RFS trešdien Jūrmalā piekāpās viesies ar 0:2 (0:1).

"Rezultāts nav pavisam likumsakarīgs, jo izveidojām ļoti daudz [vārtu gūšanas] momentu, ļoti daudz iespēju, bet tā gadās - pretiniekam trīs iespējas un divi vārti," pēc mača sacīja Morozs.

Latvijas kluba galvenais treneris arī uzteica viesus, norādot, ka "Sabah" ir meistarīga komanda, kas ir ļoti bīstama pretuzbrukumos, labi saspēlējas.

"Diemžēl šodien neguvām nevienus vārtus, bet esmu pārliecināts, ka situācija nav tāda, ka viss būtu beidzies," piebilda Morozs. "Brauksim uz Azerbaidžānu, lai cīnītos par uzvaru. Redzējām, ka neesam sliktāka komanda. Iespējas ir. Būs grūti, bet nekas vēl nav beidzies."

Abu komandu atbildes mačs "Sabah" laukumā norisināsies 3. augustā.

RFS pirmajā kārtā divu maču summā ar 5:1 uzvarēja Skopjes "Makedonija", bet Eiropas kausu debitante "Sabah" sacensības sāk no otrās kārtas.

Rīgas vienība pagājušajā sezonā pēc neveiksmes Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā Konferences līgā pārvarēja gan kvalifikācijas trešo kārtu, gan "play-off" kārtu, sasniedzot grupu turnīru.

Šīs sezonas UEFA Konferences līgas fināls notiks nākamā gada 29. maijā Grieķijas galvaspilsētā Atēnās.

Pagājušajā sezonā par UEFA Konferences līgas uzvarētāju kļuva Anglijas premjerlīgas klubs Vesthemas "United", kas finālā ar 2:1 pārspēja Itālijas A sērijas vienību Florences "Fiorentina".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu