Būmeisters pārceļas no "Ventspils" uz "VEF Rīga"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodrigo Būmeisters un Gatis Jahovičs
Rodrigo Būmeisters un Gatis Jahovičs Foto: VEF Rīga/Twitter

Latvijas čempionvienība "VEF Rīga" pastiprinājusi sastāvu ar aizsargu Rodrigo Būmeisteru, informē klubs.

Iepriekšējās divas sezonas 22 gadus vecais Būmeisters pārstāvēja "Ventspils" komandu, kuras rindās aizvadītajā sezonā vidēji spēlē guva 4,9 punktus, izcīnīja 3,2 atlēkušās bumbas un atdeva 2,0 rezultatīvas piespēles. Sezonu iepriekš viņš caurmērā atzīmējās ar 6,4 gūtajiem punktiem, 3,5 atlēkušajām bumbām un 3,5 rezultatīvām piespēlēm.

Iepriekš Būmeisters pārstāvējis citas Latvijas-Igaunijas līgas basketbola komandas - "Ogri", "Jūrmalu"/"Betsafe", "Valku"/"Valgu" un "Jēkabpili".

Šī Būmeisteram būs arī atgriešanās "VEF Rīga" komandas sistēmā, jo jaunatnes līgas vecumā aizsargs trīs gadus bija "VEF Skola" rindās. Viņš pārstāvējis arī Latvijas izlasi U-20 Eiropas čempionātā un U-19 Pasaules kausā.

Aizvadītajā sezonā "VEF Rīga" nosargāja Latvijas čempionu titulu, aizkļuva līdz LIBL finālam, kurā atzina Ukrainas komandas Slobožanskas "Prometey" pārākumu, bet FIBA Čempionu līgā savā apakšgrupā izcīnīja vienu panākumu sešās spēlēs un izlsēgšanas mačos netika.

"VEF Rīga" arī nākamajā sezonā spēlēs FIBA Čempionu līgā, kur C apakšgrupā tiksies ar Turcijas klubu Stambulas "Dariššafaka", Spānijas vienību Tenerifes "Lenovo" un vienu no kvalifikācijas kārtas uzvarētājām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu