Jēkabpilī norisināsies labdarības spēle ar pazīstamu hokejistu dalību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases treneris Lauris Dārziņš piedalās kamieļu mazuļa vārda došanas svētkos Rīgas Nacionālajā Zooloģiskajā dārzā.
Latvijas hokeja izlases treneris Lauris Dārziņš piedalās kamieļu mazuļa vārda došanas svētkos Rīgas Nacionālajā Zooloģiskajā dārzā. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Augusta beigās Jēkabpilī otro gadu pēc kārtas norisināsies festivāls "Roks & hokejs" un tā laikā norisināsies labdarības hokeja mačs, kurā piedalīsies vairāki pazīstami hokejisti, vēsta pasākuma organizatori.

Pasākums sestdien, 26.augustā Jēkabpils sporta hallē sāksies ar Gunāra Meijera ceļojošā kausa hokeja turnīru, kurā sacentīsies četras amatieru komandas, bet pēc turnīra plkst.17 uz ledus kāps divas komandas, kas aizvadīs labdarības spēli.

Mačā piedalīsies mūziķis Jānis Jubalts, skeletonisti Martins un Tomass Dukuri, mūziķis Aigars Grāvers, rallija pilots Ivars Vasaraudzis un operdziedātājs Jānis Apeinis, kā arī hokejisti Miķelis un Jēkabs Rēdlihi, Harijs Vītoliņš, Lauris Dārziņš, Aleksandrs Ņiživijs, Mārtiņš Jakovļevs, Oļegs Sorokins, Gints Meija, Rodrigo Laviņš, Edgars Masaļskis, Guntis Galviņš, Ēriks Ševčenko, Guntis Džeriņš, Miks Komuls un vietēji hokeja entuziasti Oskars Ancītis, Kalvis Dobkevičs, Sandis Mežaraups un Toms Tomovics.

Jēkabpils sporta hallē no plkst.11 līdz plkst.18 ikvienam interesentam būs iespēja nofotografēties ar pasaules čempionāta bronzas kausu, bet pasākuma noslēgumā Jēkabpils stadiona teritorijā uzstāsies grupas "Jauda" no Līvāniem, "Arhīvs" no Jēkabpils un "Opus Pro".

Visi gūtie ienākumi tiks ziedoti Leona Rusiņa nogalinātās sievietes bērniem, tāpēc ieeja uz visām festivāla aktivitātēm būs bez maksas, taču ikviens apmeklētājs tiks aicināts ziedot šiem bērniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu