Rīgā otro gadu pēc kārtas norisināsies PČ ielu vingrošanā un kalistēnikā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ielu vingrošana (ilustratīvs foto)
Ielu vingrošana (ilustratīvs foto) Foto: Eriks Biters/Latvijas Ielu Vingrošanas Federācija (Facebook)

​No 23. līdz 25. augustam Andrejostas kvartālā, klubā "First Mir", Latvijas Ielu vingrošanas federācija sadarbībā ar Pasaules ielu vingrošanas un kalistēnikas federāciju rīkos pasaules čempionātu.

Plānots, ka sacensībās piedalīsies 150 atlēti no 60 pasaules valstīm. Ieradīsies sportisti no Baltijas valstīm, kā arī no Āzijas, arābu valstīm, Āfrikas, Ziemeļamerikas, Eiropas un Dienvidamerikas.

Dalībnieki startēs divās disciplīnās: brīvais stils (Freestyle), spēks un izturība (Power and Strenght). Sacensības norisināsies gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē. Latvijas karogu čempionātā pārstāvēs deviņi dalībnieki.

Pasaules čempionāts ielu vingrošanā un kalistēnikā Latvijā norisināsies jau otro gadu pēc kārtas. Pagājušajā gadā sacensībās startēja 150 dalībnieki no 40 valstīm, kā arī 10 dalībnieki no Latvijas.

Pērn pasaules čempionātā sieviešu konkurencē spēka un izturības disciplīnā pirmo vietu izcīnīja Latvijas izlases sportiste Nadja Berdņika, kura ar krietnu pārsvaru apsteidza citas dalībnieces.

Savukārt pērn vīriešu konkurencē spēka un izturības disciplīnā Latvijas izlases sportists Vadims Barišoks izcīnīja otro vietu.

Galvenais organizatoru mērķis šajā pasaules čempionātā ir apvienot pasaules spēcīgākos sportistus, kā arī popularizēt ielu vingrošanu un kalistēniku.

Tiem, kuri nevarēs sacensības vērot klātienē, būs iespēja sekot līdzi sportistu aktivitātēm video tiešraidē Instagram profilos WSWCF un LIVF.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu