Stipičs: Nekas vēl nav beidzies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Riga FC" galvenais treneris Tomislavs Stipičs
"Riga FC" galvenais treneris Tomislavs Stipičs Foto: Zigismunds Zālmanis, Riga FC

Latvijas futbola komanda "Riga" nav zaudējusi cerības pārvarēt UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešo kārtu, pēc ceturtdien piedzīvotā zaudējuma uzsvēra vienības galvenais treneris Tomislavs Stipičs.

"Riga" ceturtdien UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešās kārtas pirmajā spēlē viesos ar rezultātu 0:2 zaudēja Enshedes "Twente" komandai.

"Nebija mūsu labākā spēle, varbūt izjutām spiedienu, varbūt nespējām spēlēt tā, kā vēlējāmies. Taču priekšā ir atbildes spēle mājās, kur centīsimies uzvarēt, vispirms gūstot vārtus un pēc tam izdarot spiedienu. Nekas vēl nav beidzies," stāstīja Stipičs.

"Riga" treneris arī atzīmēja, ka pirmajā puslaikā viesiem bijušas grūtības spēlēt starp līnijām, kur viņa padotie neesot bijuši pietiekami agresīvi un ātri.

"Otro puslaiku sākām ar tiem pašiem spēlētājiem un taktiku, cenšoties spēlēt augstu un uzvarēt bumbas. Vienkārši nesapratāmies, jo bija apgrūtināta komunikācija. Visas problēmas bija pašu, nevis pretinieku sarūpētas," stāstīja treneris.

Vairākas epizodes teicami Rīgas komandas vārtos nospēlēja vārtsargs Nils Toms Puriņš. "Viņam ir pieredze izlases rindās spēlēt lielā stadionā, tāpēc domāju, ka šī viņam bija ierasta spēle," par vārtsarga spēli teica Stipičs.

Atbildes spēle notiks 17.augustā Rīgā.

"Riga" un "Twente" pāra uzvarētāju "play-off" kārtā gaida tikšanās ar Turcijas komandu Stambulas "Fenerbahce" vai Slovēnijas vienību "Maribor".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu