"Rīgas" 3x3 basketbolisti Belgradā "Challenger" turnīrā piedzīvo zaudējumu ceturtdaļfinālā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas 3x3 basketbolists Edgars Krūmiņš
Latvijas 3x3 basketbolists Edgars Krūmiņš Foto: FIBA.com

Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga" ar Edgaru Krūmiņu, serbu Miroslavu Pašajliču, kā arī ķīniešiem Vu Sjiņgruju un Hunbo Jue sastāvā sestdien Belgradā "Challenger" turnīrā cieta zaudējumu ceturtdaļfināla spēlē.

"Rīga", kas turnīrā izsēta ar ceturto numuru, ceturtdaļfinālā ar 17:21 piekāpās Francijas vienībai "Versailles", kura izsēta ar 11.numuru.

Krūmiņš ar sešiem punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām dalīja komandas rezultatīvākā basketbolista titulu ar Pašajliču, kuram arī četras rezultatīvas piespēles.

Pretiniekiem ar astoņiem punktiem rezultatīvākais bija Timotē Veržjā, par punktu mazāk guva Likā Disoljē, bet sešus punktus sakrāja Antuāns Eito.

Jau ziņots, ka pirmajā D apakšgrupas mačā "Rīga" ar 22:12 pārspēja Gruzijas vienību "Vera" (16.), bet otrajā ar 19:21 piekāpās "Partizan" (5.) no Serbijas.

Šajā turnīrā vienības cīnās arī par ceļazīmi uz Amsterdamas "Masters" turnīru, kas paredzēts oktobra sākumā.

Naurim Miezim un Kārlim Lasmanim pārstāvot Ķīnas komandu "Beijing", "Rīga" šosezon "Challenger" un "Masters" turnīros startē dažādos sastāvos, tajā skaitā ar leģionāriem. Jūlija beigās "Challenger" turnīrā "Rīga" startēja tikai ar latviešiem Čavaru, Edgaru Krūmiņu, Artūru Ausēju un Artūru Strēlnieku.

"Rīgai" šobrīd garantēta dalība augusta beigās paredzētajā "Masters" turnīrā Debrecenā. Maijā "Masters" turnīrā Manilā Latvijas komanda ierindojās septītajā vietā, jūlijā sacensībās Makao bija piektā, bet pagājušajā nedēļā Prāgā sasniedza sezonas labāko rezultātu un izcīnīja otro vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu