Paziņoti "Krastu mača" tālmetienu konkursa dalībnieki

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rihards Lomažs
Latvijas basketbolists Rihards Lomažs Foto: Elizabete Ronija Dreimane/TVNET

Diennakts basketbola turnīra "Krastu mačs" trīspunktu metienu konkursā piedalīsies arī Latvijas izlases spēlētājs Rihards Lomažs, vēsta sacensību organizatori.

Rīgas svētku ietvaros "Krastu mačs" 19.augustā Esplanādē plkst.14 tiks atklāts tieši ar tālmetienu konkursu un bez Lomaža tajā piedalīsies arī Māris Gulbis, Mārcis Vītols, Roberts Bērziņš un Brendans Adamss no "VEF Rīga", Latvijas Basketbola līgas (LBL) jaunpienācējas "Rīgas Zeļļi" spēlētāji Uģis Pinete un Juris Vītols. Konkursā piedalīsies arī iepriekšējo sezonu Itālijas A sērijas "Trieste" komandā aizvadījušais Roberts Stumbris un "Ventspils" spēlētājs Kristaps Mediss.

Tāpat savu snaipera talantu demonstrēs 3x3 basketbolisti - Mārtiņš Šteinbergs, kurš pārstāv "Jelgavu" un spēlē 3x3 dažādās komandās, un Artūrs Strēlnieks - no "Rīga".

Par uzvaru konkursā un "CleanR" dāvāto balvu 1400 eiro apmērā sacentīsies arī bijušie valstsvienības spēlētāji - "VEF Rīga" padomes priekšsēdētājs Jānis Blūms, basketbola treneris Kristaps Valters un Rihards Kusiks, kurš iepriekšējā sezonā pārstāvēja Pasvales "Pieno Žvaigždes" Lietuvā, kā arī bijušais basketbolists, jauniešu kustības "Ghetto Games" dibinātājs un līderis Raimonds Elbakjans un basketbola radio SWH "Krastu mača" konkursa uzvarētājs, kurš noskaidrosies piektdienas izlozē.

Pēc tālmetienu konkursa, plkst.15. ar desmitkārtējās Latvijas čempionvienības basketbolā "VEF Rīga" spēli pret "Ghetto Games" tiks dots starts diennakts basketbola maratonam, kas noslēgsies svētdien, 20.augustā, plkst.15.

Jau ziņots, ka izlozē noskaidrojās, ka labo krastu pārstāvēs "Banāni", "Bamšļi", "Sporta Grams", "tet", "RNP", "Flamingo", "Hepsor", "Tuvie Austrumi" un "Dārciema dīls", bet kreiso krastu pārstāvēs "50/50", "Golfa dūži", "Iemetiens", "Misa", "Komforts team", "TM", "Ods", "Valkas gatera 5.brigāde" un "Centrālāzija".

Tāpat "Krastu mačā" sacentīsies arī "VEF Rīga", "Ghetto Games", aktieru, mūziķu, politiķu, influenceru vienības un labākās Latvijas amatieru basketbola komandas. Pilns abu krastu vienību sastāvs būs pieejams turnīra oficiālajā mājaslapā "Krastspretkrastu.lv".

"Krastu mačs" Rīgas svētku laikā tiks aizvadīts jau 14.reizi, bet šogad pirmo reizi tas norisināsies Esplanādē, laukumā pie Raiņa pieminekļa.

Iepriekšējā gadā Daugavas labā krasta komandas ar rezultātu 1201:1030 uzvarēja kreisā krasta vienības. 13 sacensību laikā astoņas reizes uzvarējusi labā krasta komanda, piecas - kreisā krasta komanda.

"Krastu mačs" tiek rīkots sadarbībā ar desmitkārtējo Latvijas čempionvienību "VEF Rīga" un Rīgas brīvostas pārvaldi, pasākumu atbalsta Rīgas dome.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu