Jaunā OHL sezona sāksies ar iepriekšējās sezonas ar finālistu dueli

CopyDraugiem X Whatsapp
"Mogo"/LSPA hokejisti
"Mogo"/LSPA hokejisti Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Ar pagājušās sezonas finālistu "Zemgale"/LBTU un "Mogo"/LSPA startēs jaunā "Optibet" (Baltijas) Hokeja līgas (OHL) sezona, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Gaidāmās sezonas pirmā spēle notiks čempiones "Zemgale"/LBTU laukumā 8. septembrī. Savukārt 9. septembrī divu Lietuvas klubu duelī tiksies Viļņas "7BET-Hockey Panks" un "Kaunas City", bet "Prizma" uzņems Igaunijas vienību Tallinas "Panter".

OHL regulārais čempionāts noslēgsies nākamā gada 28. februārī. Pēc tam sekos izslēgšanas turnīrs, kurā tiks noskaidroti OHL un Baltijas čempioni.

OHL izslēgšanas turnīrā iekļūs sešas komandas. Ceturtdaļfināls notiks līdz trīs uzvarām, bet pusfināls un cīņa par OHL galveno trofeju norisināsies līdz četriem panākumiem.

2023./2024. gada sezonā Baltijas čempionātā piedalīsies "Prizma", "Rīga", "Zemgale"/LLU, "Mogo"/LSPA un "Kurbads" no Latvijas, "Kaunas City", "Airwell-Energija", Viļņas "7BET-Hockey Panks" no Lietuvas un Igaunijas klubs Tallinas "Panter".

2023./2024. gada OHL sezonas čempionātā komandas aizvadīs četru apļu turnīru.

Septembra sākumā norisināsies OHL pirmsezonas preses konference, kur komandas iepazīstinās ar savu sastāvu un pastāstīs par izvirzītajiem mērķiem.

Arī šajā sezonā Ukrainas pilsoņi neskaitīsies kā leģionāri jeb ārvalstu hokejisti OHL čempionātā, kamēr Krievijas un Baltkrievijas spēlētājiem būs liegts startēt OHL.

No tām vienībām, kas OHL spēlēja pagājušajā sezonā, nākamajā nebūs Rīgas "Dinamo", bet atgriezusies "Kurbads" vienība un klāt nākusi "Panter".

Pērn par čempioni kļuva "Zemgale"/LLU, kas finālā līdz četrām uzvarām ar 4-1 pieveica "Mogo"/LSPA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu