Populāra un simpātiska vieglatlēte met izaicinājumu Holannam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Alika Šmita
Alika Šmita Foto: Instagram/@alicasmd

Vācijas sportiste Alika Šmita vēlas noskaidrot, kas ir ātrāks skrejceļā - viņa vai Mančestras futbola kluba "City" zvaigzne Ērlings Holanns no Norvēģijas. 

Šmita, kura pasaules čempionātā Budapeštā pārstāvēja Vāciju 4x400 metru jauktajā stafetē, kopā ar Vācijas komandu izcīnīja septīto vietu.

Lai arī Šmitai nav nevienas medaļas pieaugušo čempionātos, viņa ir viena no populārākajām vieglatlētēm pasaulē. Sociālajā tīklā "Instagram" viņai ir vairāk nekā 4,3 miljoni sekotāju.

Pasaules čempionātā vieglatlētikā Šmiti uzrunāja Norvēģijas TV kanāls, kas viņai jautāja par Holannu. Jautājums gan nebija nejaušs, jo Šmita bija fiziskās sagatavotības trenere Holanna bijušajā klubā Dortmundes "Borussia".

"Ērling, ja esi gatavs, sacenšamies uz ātrumu. Es labprāt ar tevi satiktos. Paskatīsimies, kurš no mums ir ātrāks. Vienkārši noliec vietu un laiku," teica Šmite.

Kā vēsta zviedru laikraksts "Aftonbladet", Šmita ir sacentusies ar Holanna bijušo komandas biedru Matsu Hummelsu. 400 metru distancē pārāka bija Šmita.

Kā Šmita vērtē savas izredzes pret Holannu? "Ticu, ka 400 metros viņu pārspētu. 200 metros būtu grūtāk," viņa atbildēja.

24 gadus vecās Šmitas personīgais rekords 400 metru distancē ir 52,18 sekundes. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu