Video Venusa Viljamsa tiek sagrauta "US Open" pirmajā kārtā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

ASV tenisiste Venusa Viljamsa savā 100. mačā karjerā ASV atklātajā čempionātā otrdien Ņujorkā piedzīvoja sagrāvi pirmās kārtas mačā.

Viljamsa, kura ar 43 gadiem ir vecākā spēlētāja šajā laukumā un pasaules rangā ieņem 410. vietu, otrdien ar 1-6, 1-6 piekāpās beļģu tenisistei Grētaa Minnenai.

Divkārtējā turnīra uzvarētāja, balvu iegūstot 2000. un 2001. gadā, pirmajā 21 reizē ASV atklāto čempionāto uzsāka ar uzvaru, taču šis bija viņas trešais pēc kārtas zaudējums "Flushing Meadows" pirmajā kārtā.

26 gadus vecā Minnena ir dzimusi 1997. gada augustā, mēnesi pirms tam, kad Viljamsa pirmo reizi sasniedza ASV atklātā čempionāta finālu.

"Man bija neticami spēlēt ar tādu leģendu kā viņa. Es viņu ļoti cienu," sacīja Minnena, kura pasaules rangā ieņem 97. vietu, pārvarēja kvalifikāciju un līdz šim "Grand Slam" mačos bija sasniegusi bilanci 4-12.

"Būt šeit 43 gadu vecumā ir patiešām pārsteidzoši."

Viljamsai, kuras jaunākā māsa Serēna beidza tenisistes karjeru pēc pagājušā gada ASV atklātā čempionāta, pieder septiņi "Grand Slam" vienspēļu turnīru uzvarētājas tituli, tostarp pieci Vimbldonā.

Tomēr viņa ir zaudējusi pirmajā vai otrajā kārtā katrā no pēdējiem 12 "Grand Slam" turnīriem.

"Viņai ir pārsteidzoši sitieni, lieliska serve. Es centos likt viņai kustēties, cik vien iespējams," sacīja Minnena, piebilstot, ka pati efektīvi izmantoja saīsinātos sitienus, "pie kā es neesmu pieradusi".

ASV atklātais čempionāts, kas ir sezonas pēdējais "Grand Slam" turnīrs, norisināsies līdz 10. septembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu