Video Muhova iekļūst "US Open" pusfinālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Karolīna Muhova
Karolīna Muhova Foto: AP/Scanpix

​Sezonas noslēdzošā "Grand Slam" tenisa turnīra - ASV atklātā čempionāta - pusfinālu otrdien sasniedza čehiete Karolīna Muhova.

Ar desmito numuru izsētā Čehijas tenisiste sieviešu vienspēļu ceturtdaļfinālā ar 6-0, 6-3 pārliecinoši pieveica ar 30. numuru izsēto Soranu Kristeju no Rumānijas.

Vismaz pusfinālu "Grand Slam" sacensībās pasaules ranga desmita rakete Muhova šosezon sasniedza otro reizi. Kā zināms, jūnijā viņa spēlēja Francijas atklātā čempionāta finālā.

"Jutos labi jau no paša mača sākuma," pēc panākuma teica čehiete. "Labi jutu bumbiņu, labi darbojos pie tīkla, sanāca saīsinātie sitieni. Esmu apmierināta ar savu spēli."

Pusfinālā Muhovas pretiniece būs ar sesto numuru izsētā mājiniece Koko Gofa, kura ceturtdaļfinālā ar 6-0, 6-2 sagrāva Latvijas pirmo raketi Aļonu Ostapenko.

Atlikušajos ceturtdaļfināla pāros sieviešu vienspēlēs ar devīto numuru izsētā čehiete Marketa Vondroušova spēlēs ar Medisoni Kīzu no ASV, kas izlikta ar 17. numuru, bet WTA ranga otrās vietas īpašniece Arina Sabaļēnka, kura nākamajā nedēļā kļūs par pasaules pirmo raketi, spēlēs ar Cjiņveņu Džeņu (WTA 23.) no Ķīnas.

ASV atklātais čempionāts, kas ir sezonas pēdējais "Grand Slam" turnīrs, norisināsies līdz 10. septembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu