Lielbārži izcīna piekto vietu pasaules čempionāta posmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas motosportisti Daniels un Bruno Lielbārži
Latvijas motosportisti Daniels un Bruno Lielbārži Foto: FIM Sidecar Motocross World Championship

Latvijas motosportisti Daniels un Bruno Lielbārži svētdien Vācijā izcīnīja piekto vietu pasaules motokrosa čempionāta ekipāžām sezonas 13.posmā.

17 gadus vecie brāļi, šajā trasē startējot pirmo reizi, sestdien kvalifikācijā savā braucienā bija ceturtie, bet svētdien pirmajā braucienā ilgstoši cīnījās par piekto pozīciju un finišā pakāpās uz ceturto vietu. Arī otrajā braucienā izdevās apsteigt vairākus konkurentus un finišēt piektajā pozīcijā.

Uzvaru posmā ar 45 punktiem izcīnīja otrajā braucienā pirmajā vietā finišējušie nīderlandietis Etjēns Bakss un čehs Ondržejs Čermāks. Abos braucienos otrie finišēja Beļģijas braucējs Marvins Vanlušens ar "kantētāju" Nikolā Musē no Francijas, tiekot pie 44 punktiem, bet trešajā pozīcijā bija pirmā brauciena uzvarētāji nīderlandieši Kūns Hermanss un Bens van den Bogārts ar 43 punktiem.

Lielbāržiem 34 punkti deva stabilu piekto pozīciju.

Kopvērtējumā līdere ir Vanlušena ekipāža ar 540 punktiem un otro vietu ar 517 punktiem ieņem Bakss. Latvieši ar 341 punktu ir piektajā pozīcijā.

Šosezon pasaules čempionātā kopā ar atcelto posmu Kramolīnā paredzēti 14 posmi. Pēdējais no tiem notiks pēc divām nedēļām Francijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu